Darmowe zakupy na amazon - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Darmowe zakupy na amazon (/Temat-Darmowe-zakupy-na-amazon-1708) |
Darmowe zakupy na amazon - lurens - 12-02-2010 11:13 Właśnie odkryłem świetna stronę na której można w prosty sposób zebrać punkty oraz pieniądze za wykonywanie prostych ofert rejestracji lub ankiety a za wynagrodzenie kupywać rzeczy z sieci sklepów amazon lub przelać na swoje konto na starcie dostajemy 250 punktów za które już można zakupić jakiś przedmiot. Ja na razie otrzymałem tylko kartę xbox live gold na 1 miesiąc ale zawsze to jakiś początek Byłbym wdzięczny za rejestracje z mojego linka bo dostane za niego achievment czyli osiągniecię czym ich więcej tym więcej ofert się wykonuje i awansuje na kolejny poziom co daje nam dostęp do szerszej gamy ofert :sleepy: a oto link rejestracja jest prosta i intuicyjna a potem wystarczy już tylko zbierać swoje punkty poprzez oferty, gry, ankiety itp :idea: Rejestracja RE: Darmowe zakupy na amazon - chudas94 - 12-02-2010 11:42 zarejestrowałem się i mam 0 punktów. Mógł byś dokładnie powiedzieć co mam robić, aby zdobywać punkty? Darmowe zakupy na amazon - Killer - 11-03-2011 00:57 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |