Klan How High udostępnia serwer userom zarabiam.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Klan How High udostępnia serwer userom zarabiam.com (/Temat-Klan-How-High-udostepnia-serwer-userom-Lockerz-forum-eu-1707) |
Klan How High udostępnia serwer userom zarabiam.com - BenQ_sof1 - 12-02-2010 11:00 Witam, jestem członkiem klanu HH, posiadamy własny serwer STEAM, na którym trenujemy od 17 do 20 w niedziele oczywiście odpoczywamy =) serwer posiada 10 slotów, jednak w ciągu dnia/nocą nie jest praktycznie używany. Tak więc zapraszam do gry na Serwerze How High ! Serwer udostępniamy jedynie userom zarabiam.com ! IP: 193.33.177.14:27176 Hasło cw http://www.youtube.com/watch?v=5ep8wklpxMs&feature=related RE: Klan How High udostępnia serwer userom zarabiam.com - Admin - 12-02-2010 11:31 1. Na serwerze obowiązuje kultura osobista. 2. Przeszkadzanie w grze innym graczom będzie karane. 3. Kampienie jest dozwolone, ale kampienie na respie będzie karane. 4. Wykorzystywanie bugów mapy jest karalne. 5. Czitowanie = ban. 6. Bezwzględny zakaz reklamowania. 7. Nadużywanie mikrofonu jest zabronione. 8. Zmiana mapy nastąpi na życzenie większości Nie znajomość regulaminu nie zwalnia z nieprzestrzegania go! Dziękujemy klanowi HH za udostępnienie serwera userom zarabiam.com ! RE: Klan How High udostępnia serwer userom zarabiam.com - Devillek - 13-02-2010 10:39 Witam . jestem nowy na lockerz. ja mógł bym z chęcią tam pograć posiadam STEAM . teraz jade do brata ale od środu moge grać . z góry thx . za udostępnienie : }}} Klan How High udostępnia serwer userom zarabiam.com - Killer - 11-03-2011 00:57 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |