Sprzedaż contentu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Sprzedaż contentu (/Temat-Sprzedaz-contentu-170692) |
Sprzedaż contentu - siwrus1231 - 11-02-2021 13:23 Cześć. Znacie może stronę gdzie mogę sprzedać swój cyfrowy content za $? Znalazłem w sieci pare takich serwisów ale płaci się subskrypcję miesięczną, a mnie interesuje opłata od kupna produktu. Oczywiście "amerykański". Pozdrawiam. RE: Sprzedaż contentu - azzaz - 11-02-2021 21:45 A czym jest ten cyfrowy content? Najpopularniejszy to chyba jest fiverr. RE: Sprzedaż contentu - siwrus1231 - 12-02-2021 10:41 Pliki w formacie pdf. RE: Sprzedaż contentu - Czaq - 15-02-2021 18:00 Twoja sprzedaż musi mieć ustaloną jedną stawkę? Jeśli nie, zainteresuj się content/captcha lockingiem. To zbiór narzędzi do blokowania ofertami CPA, twojego pliku PDF z jednoczesną możliwością ustawienia odpowiednich stawek. Polecam zerknąć do @[Mylead.pl] po więcej informacji lub zapraszam bezpośrednio do mnie z PW. |