[Rozwiązane]Lockerz VS użytkownicy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Lockerz VS użytkownicy (/Temat-Rozwiazane-Lockerz-VS-uzytkownicy-17062) |
[Rozwiązane]Lockerz VS użytkownicy - Dominator - 25-11-2010 10:01 Dzisiaj owo sobie wbiłem na bloga aby zobaczyć zwycięzców kinect'a i iPad'a, otóż nie ma żadnego Polaka na liście zwycięzców i pytanie brzmi dlaczego ? Lockerz parę miesięcy temu robiło testy (coś takie) który kraj "najczęściej wbija" na Lockerz ... Pierwsze było USA (hamburgery), ale potem my - Polacy - ale czemu chodziarz jednego Polaka nie było ? Czy my jesteśmy gorsi od nich ? Czy uważacie że Lockerz "tajemniczo" faworyzuje swoich ? Piszcie ... RE: Lockerz VS użytkownicy - D3S1DER1UM - 25-11-2010 10:05 Nie od dzisiaj wiadomo że tak jest ;p. Zobaczymy w kolejne dni czy też wszystko zgarną... RE: Lockerz VS użytkownicy - Bolt - 25-11-2010 10:19 Ale patrząc już na wejścia na domenę lockerz, jesteśmy w okolicach 20 miejsca... Nic dziwnego że nie było dla nas shopa RE: Lockerz VS użytkownicy - wesolutki - 25-11-2010 14:05 Jakby nie patrzeć wysyłka do Polski jest droższa RE: Lockerz VS użytkownicy - DDK - 25-11-2010 14:13 Wg. mnie to koszta przesyłki robią swoje. W kraju wysyłka ich kosztuje grosze, a do PL to jednak spore koszta. To po 1. A po 2. to USA zawsze faworyzowało swoich i tego nie zmienisz :| Nie wiem jak Wy, ale ja jeszcze mam przeczucie, że zwycięzcy to jakaś dalsza rodzina pracowników. RE: Lockerz VS użytkownicy - Mlody666 - 25-11-2010 14:56 (25-11-2010 14:13)DDK napisał(a): Wg. mnie to koszta przesyłki robią swoje. W kraju wysyłka ich kosztuje grosze, a do PL to jednak spore koszta. To po 1. A po 2. to USA zawsze faworyzowało swoich i tego nie zmienisz :| Aż tak daleko to bym nie brnął ale że wygrywac będa tylko z USA można było się spodziewac - po co dopłacac za przesyłke RE: Lockerz VS użytkownicy - cinexik - 25-11-2010 15:04 a mi sie wydaje, ze nastepnym razem wygra jakis polak RE: Lockerz VS użytkownicy - Tech - 25-11-2010 15:50 Cytat:Dzisiaj owo sobie wbiłem na bloga aby zobaczyć zwycięzców kinect'a i iPad'a, otóż nie ma żadnego Polaka na liście zwycięzców i pytanie brzmi dlaczego ?Bo zupa była za słona. To jest losowanie i zależy od farta, więc co tu mają narodowości do rzeczy? Cytat:Lockerz parę miesięcy temu robiło testy (coś takie) który kraj "najczęściej wbija" na Lockerz ... Pierwsze było USA (hamburgery), ale potem my - Polacy -Taaa, parę miesięcy temu. To już prawie rok! ;x i skończcie wreszcie pisać, że jesteśmy zaraz po USA bo to jest od dawna nieprawda... Zresztą wiadomo, że większość kont z Polski są nieaktywne, albo fake. Cytat:chodziarz2 błędy w jednym słowie, oj bijemy rekordy? "chociaż" się pisze, zapisz sobie RE: Lockerz VS użytkownicy - Nayare - 25-11-2010 15:53 Tech uprzedzil moja wypowiedz, proponuje temat do kosza. tech napisał(a):Taaa, parę miesięcy temu. To już prawie rok! ;xWlasciwie to juz chyba ponad rok [Rozwiązane]Lockerz VS użytkownicy - Marello - 19-03-2011 11:30 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |