Paragon a sklep internetowy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Własna Firma (/Forum-Wlasna-Firma-447) +--- Dział: Działalność gospodarcza (/Forum-Dzialalnosc-gospodarcza-387) +--- Wątek: Paragon a sklep internetowy (/Temat-Paragon-a-sklep-internetowy-170575) |
Paragon a sklep internetowy - Bartek16611 - 30-01-2021 22:14 Siemka, ktoś mi powie jak mogę wystawić paragon dla osoby prywatnej która kupi coś u mnie w sklepie internetowym, bez kasy fiskalnej (ponizej dochodow 20000 nie trzeba posiadac) ???? Sa jakies programy, generatory online czy cos? RE: Paragon a sklep internetowy - domi11997 - 30-01-2021 23:13 Wfirma, ifirma RE: Paragon a sklep internetowy - Jnvestor - 31-01-2021 01:30 Obrót 20 tysięcy dotyczy sprzedaży stacjonarnej. Jeśli sprzedajesz produkty wyłącznie przez internet z wysyłką to nie musisz mieć kasy fiskalnej i wystawiać paragonów, nie ważne jakie masz przychody. Jest tylko kilka kategorii produktów do której jest potrzebna kasa fiskalna: Cytat:perfumy i wody toaletowe, RE: Paragon a sklep internetowy - JakubZakrzewski - 23-03-2021 00:15 Nie ma takich opcji. Wystawiasz po prostu fakturę imienną. Polecam program Taxomatic.pl Lub zgłoś się do księgowego z takimi pytaniami, odpowie Ci w mniej niż minutę. |