Reklamy w aplikacji mobilnej - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Reklamy w aplikacji mobilnej (/Temat-Reklamy-w-aplikacji-mobilnej-170527) |
Reklamy w aplikacji mobilnej - siwrus1231 - 27-01-2021 11:22 Cześć. Chciałbym zapytać czy ktoś z was zarabia na reklamach w aplikacjach mobilnych? Mam kilka pytań, bardzo byłbym wdzięczny za odpowiedź. Mianowicie, zastanawia mnie jak działa model CPM. Ile płacą za 1000 wyświetleń? Jak to działa, jeśli jest jeden użytkownik i powiedzmy co 2 min wyświetlają mu się reklamy to po każdym obejrzeniu przez niego reklamy mi nabija pieniądze? Jak długo to będzie trwać, tzn jeśli użytkownikowi wyświetli się 2 razy ta sama reklama, nie musi być pod rząd, może być za godzinę to czy mi nabija pieniądze? Pozdrawiam. RE: Reklamy w aplikacji mobilnej - MyLead.pl - 10-02-2021 14:43 Hej @[siwrus1231], jeśli chodzi o zarabianie na aplikacjach to nasza sieć afiliacyjna całkiem niedawno stworzyła narzędzie, które właśnie do tego służy. Podrzucam Ci zakładkę ze szczegółowymi informacjami, abyś mógł się lepiej zapoznać z tematem lub nawet zainspirować do działania - MOBILE REWARDS. Oprócz tego ciekawym modelem na zarabianie związane z aplikacjami mobilnymi jest PPI, czyli pay per install, gdzie dostajesz prowizję za zainstalowanie aplikacji u użytkownika. Jeśli zaciekawi cię ten model, możesz sprawdzić jakie kampanie go obsługują - lista ofert. Czy masz może jakąś inną, konkretną wizję zarabiania na aplikacjach mobilnych? Możesz skontaktować się z nami i pomożemy Ci wybrać odpowiednie działania oraz oferty. Z pozdrowieniami, Marta, MyLead. |