Sadza wysokoenergetyczna - wykorzystanie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Własna Firma (/Forum-Wlasna-Firma-447) +--- Dział: Pomysły na biznes (/Forum-Pomysly-na-biznes-444) +--- Wątek: Sadza wysokoenergetyczna - wykorzystanie (/Temat-Sadza-wysokoenergetyczna-wykorzystanie-170495) |
Sadza wysokoenergetyczna - wykorzystanie - remis - 24-01-2021 15:26 witam, mam dostęp do sadzy w dużej ilości, wartość energetyczna spalania około 30 MJ/kg - porównywalna z węglem, sadza jest zanieczyszczona siarką i cynkiem , szukam kogoś kto chciałby robić z tego produkt i ma technologię mam halę na Śląsku, pracowników, maszyny, mile widziane ciekawe pomysły lub kontakt do kogoś kto potrzebuje taki materiał lub ewentualnie przetworzony w jakiejś formie. pozdrawiam RE: Sadza wysokoenergetyczna - wykorzystanie - itmaster - 24-01-2021 16:53 A skąd taką sadzę się otrzymuje, jeśli mogę zapytać? RE: Sadza wysokoenergetyczna - wykorzystanie - remis - 24-01-2021 18:16 (24-01-2021 16:53)itmaster napisał(a): A skąd taką sadzę się otrzymuje, jeśli mogę zapytać? jest to produkt odpadowy jakiejś produkcji. pozdrawiam |