Nocny dziennik by matoung - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Nocny dziennik by matoung (/Temat-Nocny-dziennik-by-matoung-170405) |
Nocny dziennik by matoung - matoung - 15-01-2021 22:14 No i wylądował... Cześć! Z racji, że jestem tu już od kilku godzin , postanowiłem, że nie ma na co czekać i założyłem własny dziennik, aby móc dokumentować swoje poczynania + motywować siebie lub innych. Będę miło zaskoczony, gdy ktokolwiek będzie chciał czytać moje wypociny. Jak wyglądają u mnie byznesy? Biznes no. 1 - usługi marketingowe Jest to trzon moich działań. Dla klientów tworzę kampanie Google Ads + SEO. Ponadto zajmuję się copywritingiem. Są to raczej standardowe działania, zatem nie będzie tutaj jakichś niezwykłych update'ów. No, chyba że wpadnie kolejny niezły deal. Biznes no. 2 - sklep z ebookami o marketingu lokalnym Tworzę sklep z ebookami. Zarówno pierwsze ebooki, jak i cały sklep dopiero powstają. Szacowany start ustaliłem sobie na 1.03.21. Biznes no. 3 - blog o zdrowej żywności (afiliacja) Świeżutki temat (ledwie domenę zabookowałem ). Planuję wrzucić 100 artykułów (lubię pisać) i porządnie je zoptymalizować + podlinkować. Oczywiście będę chciał zarabiać tutaj na afiliacji. Jak to wszystko pójdzie? Zobaczymy! Nowe wpisy będę tutaj wrzucał co tydzień, aby chociaż poudawać, że robię poważne biznesy Miłego weekendu, a tymczasem do roboty! PS. Pewnie zaskoczę, ale "Nocny dziennik" dlatego, że update'y będę publikował w godzinach 22:00 wzwyż Nocny dziennik by matoung - Hybrid1990 - 15-01-2021 22:21 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |