Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Nocny dziennik by matoung - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Nocny dziennik by matoung (/Temat-Nocny-dziennik-by-matoung-170405)

Nocny dziennik by matoung - matoung - 15-01-2021 22:14

No i wylądował...

Cześć!

Z racji, że jestem tu już od kilku godzin Big Grin , postanowiłem, że nie ma na co czekać i założyłem własny dziennik, aby móc dokumentować swoje poczynania + motywować siebie lub innych. Będę miło zaskoczony, gdy ktokolwiek będzie chciał czytać moje wypociny.

Jak wyglądają u mnie byznesy?

Biznes no. 1 - usługi marketingowe

Jest to trzon moich działań. Dla klientów tworzę kampanie Google Ads + SEO. Ponadto zajmuję się copywritingiem. Są to raczej standardowe działania, zatem nie będzie tutaj jakichś niezwykłych update'ów. No, chyba że wpadnie kolejny niezły deal. Big Grin

Biznes no. 2 - sklep z ebookami o marketingu lokalnym

Tworzę sklep z ebookami. Zarówno pierwsze ebooki, jak i cały sklep dopiero powstają. Szacowany start ustaliłem sobie na 1.03.21.

Biznes no. 3 - blog o zdrowej żywności (afiliacja)

Świeżutki temat (ledwie domenę zabookowałem Big Grin). Planuję wrzucić 100 artykułów (lubię pisać) i porządnie je zoptymalizować + podlinkować. Oczywiście będę chciał zarabiać tutaj na afiliacji.

Jak to wszystko pójdzie? Zobaczymy! Nowe wpisy będę tutaj wrzucał co tydzień, aby chociaż poudawać, że robię poważne biznesy Big Grin 

Miłego weekendu, a tymczasem do roboty!

PS. Pewnie zaskoczę, ale "Nocny dziennik" dlatego, że update'y będę publikował w godzinach 22:00 wzwyż Big Grin

Nocny dziennik by matoung - Hybrid1990 - 15-01-2021 22:21

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.