zamowiona w Klubie GfK nagroda - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zdobyte Nagrody (/Forum-Zdobyte-Nagrody-149) +--- Dział: Wygrane Nagrody (/Forum-Wygrane-Nagrody-150) +--- Wątek: zamowiona w Klubie GfK nagroda (/Temat-zamowiona-w-Klubie-GfK-nagroda-17038) |
zamowiona w Klubie GfK nagroda - Synkretysta - 24-11-2010 18:54 Jako że jestem od sierpnia uczestnikiem "klubu" GFK, udało mi się uzbierać za wykonane ankiety tyle punktów, że zrealizowałem nagrodę. Nagrodą tą jest doładowanie PLUS: SIMPLUS w kwocie 50zł. Czas zbierania: 3 miesiące, ilość ankiet - 11. nie chce mi się robić screena, ale nagroda przyszła w postaci maila, a nie jak na stronie pisali - listem poleconym. Cytat:Od: "Kierownik Klubu GfK" <[email protected]>Doładowanie zostało aktywowane - czyli firma działa prawidłowo. (oczywiście kod zmieniłem) RE: zamowiona w Klubie GfK nagroda - SilverNight - 25-11-2010 01:16 Więc tak wczęśniej wysyłali listem poleconym ... Też jestem zapisany w Klubie GFK już 2 wybrałem doładowania z ankiet po 25zł z orange oczywiście dostałem je zbieramteraz na 3 Ale do tematu jak pisałem wcześniej wysyłali listem poleconym ale napisałem im aby wysyłali kody doładowujące na e-mail i od tamtej pory co napisałem wszystkim teraz wysyłająna e-mail Moim zdaniem jestto najlepszy sposób niż czekanie na list polecony... RE: zamowiona w Klubie GfK nagroda - makos19955 - 18-01-2011 23:01 graty |