Czy da radę jakoś uniknąć bana i weryfikacji ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Czy da radę jakoś uniknąć bana i weryfikacji ? (/Temat-Czy-da-rade-jakos-uniknac-bana-i-weryfikacji-170352) |
Czy da radę jakoś uniknąć bana i weryfikacji ? - palhrytos - 10-01-2021 17:42 Witam, troszkę działam w afi i czeka mnie kolejna weryfikacja fake konta której pewnie nie przejdę. Pytanie czy da radę jakoś to obejść w sensie zrobić konto którego mi nie zbanują? RE: Czy da radę jakoś uniknąć bana i weryfikacji ? - malpa2 - 10-01-2021 20:53 Tak, mieć dowód osobisty. Czy da radę jakoś uniknąć bana i weryfikacji ? - Hybrid1990 - 10-01-2021 21:32 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |