Current music - pasywny dochód - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +---- Dział: Zarabianie na Telefonie (/Forum-Zarabianie-na-Telefonie-446) +---- Wątek: Current music - pasywny dochód (/Temat-Current-music-pasywny-dochod-170205) |
Current music - pasywny dochód - akrol7106 - 29-12-2020 10:51 Current music - zarabianie nasłuchaniu radia Reflink:https://crrnt.me/Nfrtq7pJBcb Czysty link: https://current.us/ Dzięki tej aplikacji zarabiamy na słuchaniu muzyki (mamy do wyboru ogromną bazę stacji radiowych ale nie ma możliwości wyboru konkretnych utworów - możemy wybrać tylko gatunek muzyczny który nas interesuje), wypełnianiu ankiet oraz na robieniu zadań - sama planuję tutaj zarabiać tylko biernie słuchając muzyki. Bardzo niski próg do wypłaty - 1$ na PayPal Aplikacja w fazie testu (tzn ja ją testuje bo aplikacja działa już jakiś czas), polecił mi ją znajomy i który zlecił już pierwszą wypłatę. Osoba ta twiedzi że w ciągu dnia możemy zarobić na tym do 4$ (więc w ciągu miesiąca możemy zarobić około 100 - 120 $ w zależności jak długo będziemy słuchać muzyki przez tą aplikację) - na chwilę obecną radio gra od godziny 8.00 (gra dopiero 2,5h) i zarobiłam prawie 4o centów - wiem że nie są to kokosy ale wychodzi na to że jeśli radio będzie grać do wieczora to wyjdzie około 4$ (u mnie w domu radio zawsze gra "cały dzień " a teraz na tym dodatkowo "zarabiam" nie kokosy ale zawsze to coś). Codziennie będe pisać ile udało mi się na tym zarobić, mam nadzieję że z czasem nie będą naliczać mniej pieniędzy za muzykę. Polecam tą aplikację osobom które w ciągu dnia słuchają radia - bo dzięki tej aplikacji wpadnie nam parę groszy tak naprawdę nie robiąc nic 29.12.2020 - radio uruchomiłam o 8.00 - Łącznie zarobiłam:...... Edit: źle się wyraziłam aplikacja nie jest w fazie testu przez producenta tylko ja ją testuje czy naprawdę można tyle zarobić RE: Current music - pasywny dochód - medicpl - 29-12-2020 11:28 Wypłaciłeś coś ? RE: Current music - pasywny dochód - Eduardo213 - 29-12-2020 12:53 Aplikacja w fazie testu.. chyba żartujesz.. Aplikacja działa od 2018 roku.. Dziennie 4$? Kolejny żart.. chyba że masz pod sobą tysiąc osób, które ciągle słuchają. Aplikacja raz zalicza słuchanie raz nie, jednym co jakiś czas pokazują się "zabezpieczenia " typu kliknij coś, aby potwierdzić, że nadal słuchasz, inaczej nie będą naliczac, innym nie. Aplikacja wypłaca, to mogę potwierdzić, jednak jeśli te 4$ działając samemu zarobisz w miesiąc to będzie dobrze.( mówię tu o samym słuchaniu.) RE: Current music - pasywny dochód - akrol7106 - 29-12-2020 13:21 Napisałam ze ja ją teraz testuje bo mój znajomy mi ja polecił a nie ze ogólnie jest w fazie testu, może źle się wyraziłam. Dlatego nie ma dowodu wypłaty, ale już widzę ze od 8 zarobiłam 53 centy wiec raczej noe da się zarobić 4 $ dziennie ale 1$ już tak. Ja do tej pory i tak cały dzień miałam włączone radio wiec nawet jeśli zarobię na tym 1$ dziennie to nie jest źle, bo nic nie robię tylko słucham muzyki (do tej pory również słuchałam muzyki ale nic z tego nie miałam), i rzeczywiście co jakiś czas trzeba obejrzeć reklamę aby nadal naliczało pieniądze ale o tym nie wiedziałam wcześniej - dlatego napisałam ze ja testuje i codziennie będę dodawać ile zarobiłam w ciągu dnia. Post edytuje aby nie wprowadzał ludzi w błąd RE: Current music - pasywny dochód - korlim - 29-12-2020 14:15 a przypadkiem w tym screenie nie jest wliczony jakiś bonus powitalny ? RE: Current music - pasywny dochód - akrol7106 - 29-12-2020 14:31 45 pkt z 706pkt (70centow) które zdobyłam, wiec ten bonus jest „śmieszny” mogli dać chociaż 1000 pkt ??ale nie wiem czy w kolejnych dniach będzie tyle naliczać za samo słuchanie muzyki dlatego każdego dnia będę pisać podsumowanie, wiec zobaczymy jak to wyjdzie w skali miesiąca ale na razie nie jest tak źle chociaż myślałam ze da się dobić do 4$ na samym słuchaniu muzyki ale chyba jednak maksymalnie można wyciągnąć dolara dziennie Edit: załącznik się nie dodał (już mam 72 centy) RE: Current music - pasywny dochód - patryk6176 - 29-12-2020 23:04 Jak dla mnie to trochę opłacalnie i nie bo aby wypłacić 1$czyli 7950pkt musimy słuchać muzyki przez niecałe 17h więc to już samo mówi za siebie A przelicznik 0.8pkt za minutę szału nie robi. RE: Current music - pasywny dochód - pkulma301 - 30-12-2020 00:55 To nie jest tak ze walczysz radio i będzie ci od rana do świtu nabijać. Nie jestem pewny czy co 30 min czy 1h ale pkt przestają się nabijać i trzeba obejrzeć reklamę. Co do zarabiania po 100-200 $ to bajka.Owszem na początku łatwiej dojść do minimum ale im wyżej tym trudniej RE: Current music - pasywny dochód - akrol7106 - 30-12-2020 09:49 Tego sie obawiałam :/ RE: Current music - pasywny dochód - patryk6176 - 30-12-2020 11:43 Zgadza się jest jakieś zabezpieczenie czy jesteś aktywny mi po 30 min wyskoczyło powiadomienie nad paskiem( nie w aplikacji) żeby kliknąć bo jak nie to nie będzie nabijać pkt |