Twój biznes, twoja strona - KTOŚ CHĘTNY? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Twój biznes, twoja strona - KTOŚ CHĘTNY? (/Temat-Twoj-biznes-twoja-strona-KTOS-CHETNY-169976) |
Twój biznes, twoja strona - KTOŚ CHĘTNY? - Kacperhehe - 04-12-2020 20:29 Siemka, jestem programistą od jakiś 2-3 lat. Od 2-3 miesięcy (głównie weekendowo przez szkołę) tworze swój projekt strony na której użytkownicy mogą oglądać reklamy, robić ankiety, grać w gry za punkty na stronie którzy mogą to wypłacić za prawdziwe pieniądze. Ty zarabiasz i użytkownik np 50%/50% System podobny do getPLN u mnie jest dodatkowo kranik, żeby zbierać użytkowników codzienie Strona jest ogólnie prawie gotowa, ale robię posta, żeby zapytać czy ktoś byłby chętny na więcej informacji i chętny na jakąś współpracę czy w zakupie czy w promocji, dzieleniu procentów coś takiego ) inb4 nie pisz gdy nie masz pieniędzy na zakup strony to wiadomo nie wydatek 200zł, czy jak chcesz podjąć jakąś współpracę to pieniądze na reklamę Piszcie ja odpisze z wszystkimi funkcjonalnościami na stronie itd RE: Twój biznes, twoja strona - KTOŚ CHĘTNY? - Hybrid1990 - 04-12-2020 20:44 Tematy z ofertami współpracy zakładamy w dziale Zlecenia. Nie przenoszę, bo nie masz wymaganych co najmniej 50 postów. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |