Twisto 150 zł / 3 x 50 pln Jak? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Twisto 150 zł / 3 x 50 pln Jak? (/Temat-Twisto-150-zl-3-x-50-pln-Jak-169960) |
Twisto 150 zł / 3 x 50 pln Jak? - jakzarobiconline - 01-12-2020 21:19 Świąteczna promocja od Twisto- Odbierz bonus 50 zł i zarabiaj bez ograniczeń! Wiem, że wiele osób już skorzystało z promocji Twisto, jednak myślę, że ze względu wielu nowych osób tutaj i ogólnego powiększenia bonusu do 50pln- warto o tym przypomnieć! Na początek. Co to twisto? Twisto wychodząc na przeciw nowym klientom uprościło rejestracje od teraz nie trzeba wysyłać dowodu osobistego i selfie. Wystarczy wysłać przelew weryfikacyjny na kwotę 1 zł, który wróci do nas na konto! W ten sposób weryfikują swoich użytkowników Instrukcja jak odebrać darmowe 50 zł 1. https://www.twisto.pl/rejestracja/?promo=CYPRIANW-otworzy się panel rejestracyjny Twisto. LUB ZAŁOŻ KONTO Z OFICJALNEJ STRONY TWISTO- twisto.pl Wypełnij dane. 2. Możesz użyc mojego kodu wpisując go w pole „posiadam kod promocyjny” wpisz kod: CYPRIANW . 3. Podczas rejestracji zostaniesz zapytany o zarobki i twoje zatrudnienie. Są to standardowe pytania przy wniosku o kartę. Ważne aby NIE zaznaczać niczego odbiegającego od normy- hazard, bycie obywatelem USA, zarobki 0 zł. Aby bonus został nam przyznany limit na rachunku twisto musi wynosić ponad 1000 zł. (to znaczy, że tyle właśnie możemy maksymalnie pożyczyć od Twisto i oddać bez opłat do 31 dni) np. ustaw zarobki 2500zł / koszty 500zł! 4. Wykonaj przelew 1 zł aby zweryfikować konto 5. Wykonaj pierwszą płatność kartą np. coś na Aliexpress. Bonus pojawi się w zakładce "benefity" 6. Możesz wypłacić pieniądze, doładowując np. N26, skrilla lub transferwise. Następnie spłacasz debet punktami twisto z zarobionych punktów z poleceń Pare poleceń nawet rodzinki to już 200-300zł POLECENIA SĄ BEZ LIMITU! Niedawno Twisto wprowadziło zmiany– plany, na szczęście nie utrudnia nam to uzyskanie bonusu W pewnym momencie zostaniesz zapytany o wybór subskrypcji. Do wyboru są dwa programy: Space oraz zwykły. Mnie interesuję zwykły z darmowa wirtualna kartą bez opłat oraz taki polecam założyć. Twisto 150 zł / 3 x 50 pln Jak? - Hybrid1990 - 01-12-2020 21:23 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |