blokady kont reklamowych - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: blokady kont reklamowych (/Temat-blokady-kont-reklamowych-169937) |
blokady kont reklamowych - DaviD1997PL - 28-11-2020 13:47 Witam, boryka ktoś się ostatnio z blokadami kont reklamowych ? Dodam, żę u mnie jest to na zasadzie wejścia w reklamy i ban. Bez dodawania reklam. Po prostu w chodzę w reklamy na nowym stażowym koncie, które nie miało styczności z reklamami i po prostu ban za darmo. RE: blokady kont reklamowych - piotrgk4 - 28-11-2020 15:51 U mnie to samo. Dodam tylko że używam kont reklamowych na których wydałem z 20-50k zł. W tym roku dostałem takich banów z 5-6 mimo że ich nie używałem. Odwołuje się, konto odblokowane, mija z kilka tygodni i to samo. Dodatkowo dostaje również ograniczenie na zarządzanie reklamami na moje konto prywatne które służy mi do zarządzania konta firmowego. To samo odwołanie i czekanie a później ban. RE: blokady kont reklamowych - itmaster - 28-11-2020 18:05 FB zaczyna zmierzać w tą samą stronę, co PP w finansach RE: blokady kont reklamowych - ktrl - 28-11-2020 19:26 To samo, na prywatnym kilkuletnim koncie ban "podejrzana aktywność". Odwołanie - niestety nie przywrócą. Podejrzenia: kilka lat temu zacząłem tworzyć reklamę, ale nigdy jej nie wystartowałem (żeby podejrzeć cenę), w danych firmy wpisałem "bkjhkjhghnhg". Pomimo tego że nie dodałem karty/paypala zjadło 4zł z limitu dostępnych 1000zł. RE: blokady kont reklamowych - alexandr - 30-11-2020 14:35 Tak, to częsty problem teraz, niestety nie ma na niego rady, bo nawet "czyste" konta reklamowe, odpowiednio "rozgrzane" pod działalność ecommerce (nic podejrzanego) mają problem. |