Czy istnieje coś takiego jak... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Czy istnieje coś takiego jak... (/Temat-Czy-istnieje-cos-takiego-jak-169866) |
Czy istnieje coś takiego jak... - zon - 20-11-2020 12:30 Ciekawi mnie, czy można zrobić takiego bota, który alarmuje przykładowo: - ustawiam sobie pewną linię punktów przed meczem koszykówki - jeśli np. w przerwie meczu linia na flashscore różni się o X od wyznaczonej przeze mnie linii przedmeczowej, bot mnie alarmuje Jeśli ktoś jest w posiadaniu, lub jest w stanie zrobić coś takiego proszę o kontakt, dogadamy się. RE: Czy istnieje coś takiego jak... - jejkop - 24-11-2020 00:08 Nie widziałem takiego gotowego bota ale można go napisać RE: Czy istnieje coś takiego jak... - julitaax - 24-11-2020 08:32 Na forach bukmacherskich o tym słyszałam, ludzie sami pisali i mają podobne boty, np alarmuje aby grać over bramek w późnym czasie aby wyłapać dobry kurs RE: Czy istnieje coś takiego jak... - zon - 12-12-2020 12:27 Temat do zamknięcia Czy istnieje coś takiego jak... - Vasaki - 12-12-2020 12:32 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |