LVBET - "BONUS BEZ DEPOZYTU 20 PLN" - jak to jest? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Forum Bukmacherskie (/Forum-Forum-Bukmacherskie-284) +--- Dział: Bukmacherstwo (/Forum-Bukmacherstwo-204) +--- Wątek: LVBET - "BONUS BEZ DEPOZYTU 20 PLN" - jak to jest? (/Temat-LVBET-BONUS-BEZ-DEPOZYTU-20-PLN-jak-to-jest-169859) |
LVBET - "BONUS BEZ DEPOZYTU 20 PLN" - jak to jest? - Xaypadre - 19-11-2020 18:46 Hello! Mam pytanie odnośnie buka LVBET.pl i jego promocji o nazwie "BONUS BEZ DEPOZYTU 20 PLN". Postawiłem kupon za te 20 zł (w praktyce to po prostu mnożnik x20) spełniając wymogi co do kursu całego kuponu i ten kupon wygrałem, a dokładnie 78 zł. Teraz żeby móc wypłacić ta wygraną to muszę spełnić pierw poniższe warunki obrotu: Cytat:Wygrana uzyskana z kuponu z mnożnikiem podlega 2-krotnemu obrotowi po kursie minimalnym 2.0, na rynki składające się z co najmniej trzech selekcji, (rynek 3-drogowy to forma zakładu w 1-X-2, w którym są możliwe co najmniej trzy niezależne możliwe zakończenia np. Zwycięzca meczu w piłce nożnej Gospodarz - Remis - Goście, przykładowo “Zwycięzca meczu 3-drogowy”, “3-drogowy Handicap”, itd.), z pominięciem zakładów typu „podwójna szansa”. Jeśli zakład jest zakładem typu kombi, to przynajmniej jedna selekcja powinna być tzw. zakładem 3-drogowym z kursem minimalnym 1.50. Wygrana z kuponu z mnożnikiem podlega wypłacie wyłącznie po osiągnięciu pełnego 2-krotnego jej obrotu. Ktoś kto dłużej w tym siedzi może mi dokładnie wyjaśnić co muszę / mogę zrobić by rzeczywiście uzyskać ten wymagany obrót, by wypłacić te pieniądze? Z góry dziękuje RE: LVBET - "BONUS BEZ DEPOZYTU 20 PLN" - jak to jest? - SkylineR34 - 19-11-2020 19:13 Musisz postawić łącznie 156zł (może to być 2 razy po 78zł, a może być 10 kuponów po 15,6zł to już twój wybór) na mecze gdzie kurs jest min 2.00 (najlepiej na piłkę nożna, bo tam masz zakłady 3-drogowe) jeśli na kuponie będzie 1 mecz. Albo gdy chcesz mieć na kuponie więcej niż 1 mecz to wtedy przynajmniej 1 z meczy musi mieć min kurs 1.50 (i najlepiej z piłki nożnej żeby były zakłady 3-drogowe). Inaczej się tego nie da wytłumaczyć, wszystko konkretnie rozpisali. RE: LVBET - "BONUS BEZ DEPOZYTU 20 PLN" - jak to jest? - Xaypadre - 19-11-2020 19:21 (19-11-2020 19:13)SkylineR34 napisał(a): Musisz postawić łącznie 156zł (może to być 2 razy po 78zł, a może być 10 kuponów po 15,6zł to już twój wybór) na mecze gdzie kurs jest min 2.00 (najlepiej na piłkę nożna, bo tam masz zakłady 3-drogowe) jeśli na kuponie będzie 1 mecz. Tak też myślałem, ale wolałem się upewnić kogoś kto ma większe doświadczenie w tej tematyce Najlepiej chyba w tym przypadku postawić kupon z więcej niż jednym wydarzeniem, bo teoretycznie "większa pewność", ale wiadomo też jak to jest ;P Mimo wszystko dzięki za pomoc RE: LVBET - "BONUS BEZ DEPOZYTU 20 PLN" - jak to jest? - Xaypadre - 19-11-2020 21:21 (19-11-2020 19:13)SkylineR34 napisał(a): Musisz postawić łącznie 156zł (może to być 2 razy po 78zł, a może być 10 kuponów po 15,6zł to już twój wybór) na mecze gdzie kurs jest min 2.00 (najlepiej na piłkę nożna, bo tam masz zakłady 3-drogowe) jeśli na kuponie będzie 1 mecz. Dałem tą kwotę na nowy zakład i... kupon wygrany na 248 zł Kurcze, ale fajna opcja że nic nie wydajesz a dostajesz za friko taką kaskę heh ;P Pieniądze wypłacone, także jeszcze raz dzięki za zrozumienie zasad tego regulaminu (19-11-2020 19:13)SkylineR34 napisał(a): Musisz postawić łącznie 156zł (może to być 2 razy po 78zł, a może być 10 kuponów po 15,6zł to już twój wybór) na mecze gdzie kurs jest min 2.00 (najlepiej na piłkę nożna, bo tam masz zakłady 3-drogowe) jeśli na kuponie będzie 1 mecz. Cofam swoje słowa, bo zrobiłem zakład za dwukrotoność wygranej ale potem dostałem od nich odpowiedź, że muszę w dwa razy w dwóch innych zakładach tą kwotę obstawić... |