Zlecę napisanie tekstów na stronę winnicy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Zlecę napisanie tekstów na stronę winnicy (/Temat-Zlece-napisanie-tekstow-na-strone-winnicy-169843) |
Zlecę napisanie tekstów na stronę winnicy - Gremquen - 18-11-2020 13:31 Cześć, Poszukuję doświadczonego copywritera z lekkim piórem, który podejmie się napisania tekstów na stronę internetową nowopowstającej winnicy. Jestem odpowiedzialny za stworzenie strony internetowej, a copywritera szukam w imieniu klientki, która ma na to osobny budżet. Klientka potrzebuje profesjonalnego tekstu, a jak twierdzi sama nie jest w stanie go napisać. Ja sam osobiście na winach się nie znam, lekkiego pióra też nie mam Klientka preferuje rozmowę przez telefon / wideo, gdzie poopowiada wszystko o swojej winnicy by copywriter mógł sobie zrobić notatki - ot takie nietypowe zlecenie Do napisana będą teksty: - o winnicy - o 7 produktach - może jakieś krótkie zdania na slajdery itp. Poszukuję pewnego kontrahenta, dobrze by było z FV, choć nie odrzucamy freelancerów bez DG. Kontrahent i zlecenie poważne, stawka również. Jeśli się umówimy to chcę, abyś wykonał zlecenie bez wykręcania numerów. Wspomniana wyżej rozmowa odbyłaby się w grudniu i też wtedy potrzebuję gotowych tekstów. Proszę o portfolio osoby zainteresowane na maila adrian[małpa]otoseo.pl lub PRIV. RE: Zlecę napisanie tekstów na stronę winnicy - entsolve - 26-12-2020 22:30 wysłałam priv Zlecę napisanie tekstów na stronę winnicy - Majka - 07-08-2023 11:59 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |