Samsonov - typy, dziennik dla motywacji :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Forum Bukmacherskie (/Forum-Forum-Bukmacherskie-284) +--- Dział: Typy Bukmacherskie (/Forum-Typy-Bukmacherskie-326) +--- Wątek: Samsonov - typy, dziennik dla motywacji :) (/Temat-Samsonov-typy-dziennik-dla-motywacji-169719) |
Samsonov - typy, dziennik dla motywacji :) - Samsonov - 06-11-2020 00:48 Witam Po paruletniej przerwie myślę aby poważniej wrócić do bukmacherki. Jednak zanim się do tego przekonam, trzeba sprawdzić czy ma to sens Przez okres 3 miesięcy (do końca stycznia) będę podawał co bym grał oraz prowadził statystki Na wielkie analizy nie liczcie, wszystkie posty będę pisał z telefonu, nie jest to najwygodniejsze. Jednak postaram się wszystko podawać w miarę przejrzysty sposób Jak będę to robił? Zakładamy że każdy kupon gramy za 100zl u bukmachera który nie nakłada 12% haraczu Nastawiam się na grę maksymalnie 3zdarzenia / kupon Statystki będą wyglądały tak: Profit: Średni kurs: Ilość kuponów: Jeśli w 2 z 3 miesięcy, zysk będzie wynosił 1000zl, to znaczy że mogę wrócić Dlaczego tak? Bo nie chce nic robić na siłę Kiedyś, za czasów gdzie w "roczniaku" można było grać z terytorium Polski bez zbędnych komplikacji, prowadziłem grupę sprzedająca typy na fb/telegramie. Wówczas średni zysk grając płaska stawka 100zl wynosił coś ok. 1500pln. Z braku czasu musiałem jednak to porzucić.. próbowałem to przez jakiś czas ciągnąć, ale na lapucapu ciężko było utrzymać takie wyniki i ostatecznie oddałem grupe znajomemu z którym współpracowałem.. Teraz czasu mam w końcu dużo więcej Trzymajcie kciuki. Nie za wyniki.. za to żebym wytrwale tu coś dodawał Pierwsze typy... Jeśli będzie coś ciekawego to w ciągu dnia.. nie sprawdzalem jeszcze oferty. Pozdro! Ps. Za wszelkie literówki, z góry przepraszam! Telefon i jego słownik lubią czasami płatać figle RE: Samsonov - typy, dziennik dla motywacji :) - Samsonov - 06-11-2020 17:30 Dzisiaj dubelek * Elche - Celta Vigo TYP: Elche zachowa czyste konto w pierwszej połowie (1.67) * Koolhof/Metkic - Pavic/Soares TYP: 2 (1.65) AKO: 2.76 RE: Samsonov - typy, dziennik dla motywacji :) - Samsonov - 07-11-2020 02:18 Wczoraj trochę pechowo brakło kilku minut żeby elche dowiozło prowadzenie do przerwy trudno lecimy dalej. Dzisiaj proponuję trebla Profit: -100 Średni kurs: 2.76 Ilość kuponów: 1 Dziś gramy: * Termalica B-B Nieciecza - Górnik Łęczna TYP: +1.5 gola w meczu (1.37) * ŁKS - Chrobry Głogów TYP: 1 (1.40) * Medvedev - Raonic TYP: 1 (1.47) AKO: 2.82 RE: Samsonov - typy, dziennik dla motywacji :) - Samsonov - 07-11-2020 11:09 I jeszcze dubelek: * RB Lipsk - Freiburg TYP: 1 (1.42) * Chelsea - Sheffield Utd TYP: 1 (1.42) AKO: 2.02 RE: Samsonov - typy, dziennik dla motywacji :) - Samsonov - 07-11-2020 23:11 Dzisiejsze oba kupony na + Nie wiem czy na jutro coś dam radę znaleźć, mam swój mecz ligowy, a teraz jestem mega padnięty i wolę wrzucić propozycje będąc wypoczętym Statystyki po dzisiejszym dniu Profit: +184zl
Średni kurs: 2.53 Ilość kuponów: 3 Dobrej nocki RE: Samsonov - typy, dziennik dla motywacji :) - Samsonov - 09-11-2020 01:11 Na dziś 2 kupony Pierwszy to singiel na delikatnego underdoga T. Daniel - A. Karatsjew TYP: 1 (2.30) a do tego dubelek: * M. Cilic - J. Forejtek TYP: DW 2:0 (1.45) * Pogoń Szczecin - Podbeskidzie TYP: 1 (1.57) AKO: 2.28 RE: Samsonov - typy, dziennik dla motywacji :) - Patusiek - 09-11-2020 15:09 A co mi tam. Pogram twoje typy Teraz już musisz się przykładać Pozdro RE: Samsonov - typy, dziennik dla motywacji :) - Samsonov - 10-11-2020 02:09 Dziś katastrofa, podsumowanie machnę rano, tak samo jak rozejrze się co buki proponują, ale z tego co wstępnie spojrzałem chyba będzie dzień przerwy RE: Samsonov - typy, dziennik dla motywacji :) - Samsonov - 10-11-2020 15:36 Profit: -16 Średni kurs: 2.44 Ilość kuponów: 5 Tak jak pisałem dzis pauza RE: Samsonov - typy, dziennik dla motywacji :) - Samsonov - 12-11-2020 14:43 Dzis na szybko bo pierwszy mecz już za pół godziny.. Trebelek * WKS - Madagaskar TYP:1 * Martin/Nys - Murray/Skupski TYP: 2 * Monteiro - Torpegaard TYP:1 AKO: 2.99 |