Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Jak przepuszczać skuteczniej ruch przez pre-lander/landing page? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451)
+--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452)
+--- Wątek: Jak przepuszczać skuteczniej ruch przez pre-lander/landing page? (/Temat-Jak-przepuszczac-skuteczniej-ruch-przez-pre-lander-landing-page-169577)

Jak przepuszczać skuteczniej ruch przez pre-lander/landing page? - Soplica - 22-10-2020 17:36

Cześć. W lipcu Facebook mojej sieci partnerskiej zablokował linki i teraz przepuszczam ruch przez moją stronę. Jest to tzw. pre-lander z przyciskiem na prawie całej powierzchni ekranu. Po kliknięciu użytkownik przechodzi na stronę reklamodawcy. Tracę na tym teraz jakoś 15-20% kliknięć, gdyż przed blokadą linków, jak 1000 osób kliknęło link to 100% osób przeszło na stronę docelową. Teraz jak 500 osób kliknie to przechodzi na stronę docelową 400 osób jakoś.

Czy da się zwiększyć jakoś skuteczność tego? Facebook wykrywa zarówno normalne jak i opóźnione przekierowanie. Próbowałem też sposobu opisanego na blogu mylead ze skryptem php i też na nic. Przekierowanie ustawione na inną stronę, która przekierowuję na link afiliacyjny też okazało się nieudaną próbą.

Macie jakieś pomysły?

Tak to wygląda na telefonach:
[Obrazek: pre-lande_qqnanns.png]

RE: Jak przepuszczać skuteczniej ruch przez pre-lander/landing page? - azontoo - 22-10-2020 21:25

Nie wiem jakie są powody zmiany domen przez sieci, ale może zaproponuj jakiemuś AM zmianę domeny etc?

Druga sprawa - spróbuj z skracaczem linków z geotargetowaniiem.
Ustawiasz przekierowanie na google.com a dla osób z PL ustawiasz link z sieci afiliacyjnej. To w takim dużym ogromnym skrócie.

RE: Jak przepuszczać skuteczniej ruch przez pre-lander/landing page? - alexandr - 30-11-2020 14:38

1. "czysta" domena, nic podejrzanego, najlepiej na regionalnej domenie lub .com, żadne xyz, itp. 2. przeczytaj odpowiednio ad policies