GeoCash - pasywny dochód - można wymienić na ETH - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +---- Dział: Zarabianie na Telefonie (/Forum-Zarabianie-na-Telefonie-446) +---- Wątek: GeoCash - pasywny dochód - można wymienić na ETH (/Temat-GeoCash-pasywny-dochod-mozna-wymienic-na-ETH-169540) |
GeoCash - pasywny dochód - można wymienić na ETH - Tim - 18-10-2020 21:41 Hej, apka do zarabiania GeoTokenów. Na dzień dzisiejszy 1Geo Token - $0.30 Można wymienić na ETH na uniswap lub na giełdzie Bittrex. Tokeny zbierają się same, nie trzeba robić nic . Info o tokenie :geodb.com Link do sklepu play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.geodb.geocash Używając mojego kodu do refów dostaniesz tokeny w czasie 24-48h. KOD: #1OO1_LWIXRH UWAGA Twórcy rozdają Tokeny warte $200 dla każdego kto: 1. Sciągnie aplikajce. 2. Udostępni swój reflink na Twitterze 3. Polub twita, zrob retwita i oznaczy 2 znajomych Promocja trwa 48h! UWAGA RE: GeoCash - pasywny dochód - można wymienić na ETH - Krakersik - 18-10-2020 22:32 Ile wpada dziennie średnio? Obciąża to telefon? RE: GeoCash - pasywny dochód - można wymienić na ETH - Tim - 19-10-2020 12:28 Dane z 3 urządzeń po 24h wynoszą odpowiednio 10/9/14 GEO Tokenów Jeśli chodzi o obciązenie, nie odnotowaliśmy żadnadnych spadków w wydajności telefonów. Aplikacja działa w tle, natomiast telefony są praktycznie non stop pod ładowarkami dlatego cieżko mi stwierdzić jak dużo baterii zjada . RE: GeoCash - pasywny dochód - można wymienić na ETH - Dazah - 21-10-2020 10:57 Po jakim czasie doszly Ci tokeny na portfel? Mozna wyplacac na trust wallet? RE: GeoCash - pasywny dochód - można wymienić na ETH - Blecik - 21-10-2020 14:43 Wczoraj wypłaciłem na bittrexa i nie doszło,myślę że to fake RE: GeoCash - pasywny dochód - można wymienić na ETH - Dazah - 21-10-2020 15:05 no ja dzisiaj pare h temu na uniswapa troche i na trust wallet i tez nic nie doszlo . RE: GeoCash - pasywny dochód - można wymienić na ETH - giziaaaa - 21-10-2020 16:53 Te tokeny są narazie w wersji testowej i można je przelewać tylko miedzy kontami w tej aplikacji. Jakoś w listopadzie maja je zmienić na prawdziwe monety które będzie można sprzedać lub wysłać na inny portfel. RE: GeoCash - pasywny dochód - można wymienić na ETH - Dazah - 21-10-2020 17:55 czyli pewnie kolejny niewypal.. RE: GeoCash - pasywny dochód - można wymienić na ETH - Krakersik - 21-10-2020 19:43 dokładnie, śmieci a dla autora OPR RE: GeoCash - pasywny dochód - można wymienić na ETH - Dazah - 21-10-2020 19:50 Baterie wpier..la niesamowicie. Autor posta wrzucil tylko poscik zeby nastukac refow (niewiem po co jak i tak moze sobie tym shitem.handlowac miedzy swoimi portfelami) zadnego potwierdzenia ze dostal te tokeny o super wartosci 200$. No poprostu jedno wielke NIE |