![]() |
Jak ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jak ? (/Temat-Jak-169500) |
Jak ? - minerszotu - 12-10-2020 15:42 Witajcie . Otóż śledzę to forum dość długo i stwierdzam fakt, że zarabianie w internecie to jakieś grosiki rzędu 20 zł miesięcznie max. Podajcie proszę sposób by zarobić "dniówki" . Zbliża mi się 30 rok życia i czuję jakiś niedosyt ![]() Może kryptowaluty i handel nimi ? coś tam kiedys próbowałem ale mało to skuteczne. Może bukmacherka ? MOże jakieś sposoby by zarabiac ? Bez tych rejestracji w bankach i polecaniu banków ![]() RE: Jak ? - tomek019 - 12-10-2020 16:26 najlepiej mieć ekipę i zarabiać na kilku rzeczach na raz gdzie każdy skupia się na innej rzeczy ![]() ale generalnie na wszystkim da się zarobić, przy czym niekoniecznie odrazu, inwestycje np czesto potrzebuja czasu Ja zarabiam na Bukmacherce Inwestycjach w Whisky Forex ( tutaj na 3 różne sposoby: Properly, Bot, Copy trading ) kryptowaluty ( handel do USDT , handel do BTC, dropy oraz defi ) Darmówki i akcje promocyjne i kilka tam innych tematów ![]() RE: Jak ? - Hybrid1990 - 12-10-2020 17:34 (12-10-2020 15:42)minerszotu napisał(a): Otóż śledzę to forum dość długo i stwierdzam fakt, że zarabianie w internecie to jakieś grosiki rzędu 20 zł miesięcznie max. Skoro tak myślisz, to te twoje śledzenie forum od dłuższego czasu nijak ma się do poważnego zagłębienia w tematy zarobkowe. Zalecam ci zgłosić się do jednego z mentorów - mysc'a lub Czaq'a. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |