Wycena wykonania strony - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Wycena (/Forum-Wycena-388) +---- Wątek: Wycena wykonania strony (/Temat-Wycena-wykonania-strony-169487) |
Wycena wykonania strony - remisso - 11-10-2020 06:37 Witam. (Nie wiem czy w dobrym wątku piszę...) Chciałbym, żeby ktoś mniej więcej wycenił mi wykonanie strony internetowej. Mam na komunikatorze GG zarejestrowany czat i przydałby mi się panel administracyjny do zarządzania nim. Chciałbym aby była możliwość - Logowanie (Co jest to oczywiste) - Podgląd logów rozmowy, które były przeprowadzone na czacie - Lista osób zbanowanych - Edytowanie treści komend - edytowanie użytkownika tj: zmiana nicka, dodawanie/odejmowanie monet, banowanie/odbanowanie użytkownika, dawanie na określony czas vipa) Dawanie/odbieranie uprawnień Na chwilę obecną o takim wykonaniu myślę. Nie wiem jaki koszt takiego wykonania by wynosiło więc chciałbym aby ktoś tak mniej więcej wycenił. Jeżeli chce ktoś jakieś jeszcze informacje to pisać. RE: Wycena wykonania strony - entsolve - 26-12-2020 22:43 Hej, to jeszcze jest aktualne? Proszę powiedzieć dla jakich celów potrzebna strona? RE: Wycena wykonania strony - Wojtyrka - 16-02-2021 14:26 podpinam się do pytania, chciałbym zlecić wykonanie toplisty pod zarobek lecz nie nie potrafię wycenić takiej pracy aby uniknąć zbyt wielkiej zapłaty. RE: Wycena wykonania strony - entsolve - 16-02-2021 21:05 Proszę na priv odnośnie strony, pomogę wycenić i zaproponować rozwiązanie RE: Wycena wykonania strony - remisso - 18-03-2021 04:38 Potrzebna mi ona jest do zarządzania czatem. Nie wiem czy ktoś kiedyś był na GG. to taki komunikator. Utworzyłem tam czat coś w stylu czatu IRC, używa się komend. I chciałbym mieć do niego panel zarządzania tym czatem jak i użytkownikami na nim. NP to jest coś w tym stylu: https://gg-czaty.pl/ Tylko, że to nie jest moje. Jak ktoś będzie chciał, mogę wrzucić zrzut co znajduje się po zalogowaniu. |