AIRDROP - potrój swoje BTC - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: AIRDROP - potrój swoje BTC (/Temat-AIRDROP-potroj-swoje-BTC-169468) |
AIRDROP - potrój swoje BTC - MilanFan - 08-10-2020 16:52 Niestety ostatnio opróżniłem portfel i sam nie mogę skorzystać z tej pięknej okazji, więc postanowiłem chociaż się nią podzielić: Cytat:100 Bitcoin BONUS Will be Shared to BTC Owners from now till we delete this Post,(UTC)in order of priority.? Źródło: https://www.facebook.com/MonolithWeb3/posts/930956901059480?comment_id=930972111057959 Są nawet pierwsze pozytywne komentarze. Warto się spieszyć. Najpierw radzę sprawdzić czy już nie zakończyli akcji i nie usunęli tego komentarza pod tym postem. Jak się komuś uda to nie pogardziłbym jakimś procentem od zarobku RE: AIRDROP - potrój swoje BTC - _Miluus_ - 08-10-2020 16:59 skad taka pewnosc? komentarze moze dodac kazdy,a wszystko wyglada na swieze RE: AIRDROP - potrój swoje BTC - MilanFan - 08-10-2020 17:09 Monolith obserwuję od dawna, bardzo fajny projekt, o którym będzie jeszcze głośno _Miluus_, jak możesz to mi pożycz 0,1 BTC RE: AIRDROP - potrój swoje BTC - vky - 08-10-2020 17:29 z całym szacunkiem dla autora, ale osobiście uważam to, za oszustwo. pare kupionych postów pozytywnych, a zaraz będzie fala hejtu. juz widziałem, że ktoś napisał, że to wszystko to scam. pewnie negatywne komentarze usuwają. w tych czasach nikt nie daje nic za darmo. czy, jeśli wyśle komuś stówke, odeśle mi od tak dwie? zobaczcie na te profile w sekcji informacje.. bloger, wydawca, nieruchomości, marka.. żadna osoba prywatna. RE: AIRDROP - potrój swoje BTC - MilanFan - 08-10-2020 17:37 Osoba prywatna na pewno nie Oczywiście, może być jak piszesz. Każdy swój rozum ma i decyzję podejmie. RE: AIRDROP - potrój swoje BTC - vky - 08-10-2020 17:39 spoko kolego, nie ma co się nabierać na ściemy. po to jesteśmy, aby weryfikować takie coś RE: AIRDROP - potrój swoje BTC - Radek4921 - 08-10-2020 17:47 Na blockchainie widać, że nikt nie wysłał nic na ten adres Także te opinie są kupione/dodane przez właściciela fanpage'a. AIRDROP - potrój swoje BTC - Hybrid1990 - 08-10-2020 18:43 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |