Sposób na szybkie oznaczanie ludzi w postach w grupie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Sposób na szybkie oznaczanie ludzi w postach w grupie (/Temat-Sposob-na-szybkie-oznaczanie-ludzi-w-postach-w-grupie-169404) |
Sposób na szybkie oznaczanie ludzi w postach w grupie - Soplica - 29-09-2020 19:53 Cześć. Znacie jakiś sposób by przy dodaniu posta oznaczać losowe 200-300 osób w poście? Przy poście powitalnym jak w tygodniu dołączyło 300 nowych członków automatycznie oznacza nam ludzi, którzy niedawno dołączyli i próbowałem skopiować tą listę, ale jak wkleiłem to oznaczenia znikały. Pamiętam, że kiedyś był bot, który oznaczał losowe kilkadziesiąt osób z grupy. RE: Sposób na szybkie oznaczanie ludzi w postach w grupie - alexandr - 30-11-2020 14:42 Nie wiem czy facebook czasem nie usunął tej opcji RE: Sposób na szybkie oznaczanie ludzi w postach w grupie - Russo - 19-12-2020 19:04 Jako admin grupy wejdź w zakładkę członkowie i po prawej stronie powinno być "napisz post powitalny" (z komputera) automatycznie zaznaczy Ci listę. Potem wklej treść jako zwykły tekst i gotowe |