Jak zmienić nazwę Fanpage - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Jak zmienić nazwę Fanpage (/Temat-Jak-zmienic-nazwe-Fanpage-169364) |
Jak zmienić nazwę Fanpage - SKOR514 - 25-09-2020 11:31 Cześć! Ma ktoś z Was patent na to, jak zmienić nazwę FP? Utworzyłem FP z własnego konta i chciałbym przekształcić z imienia i nazwiska na nazwę firmy, którą prowadzę. FB oczywiście odrzucił zmianę. Podesłałem mu link do postu, który wrzuciłem o zmianie nazwy (ponoć życzy sobie, aby informować fanów) oraz dowód, że jestem właścicielem domeny na którą zmieniam nazwę. Nie pomogło. Jakaś podpowiedź? RE: Jak zmienić nazwę Fanpage - Shadow271 - 25-09-2020 19:25 Do aktualnej nazwy dodaj nazwę, którą chcesz uzyskać (lub jej część). Jak przejdzie musisz odczekać do kolejnej zmiany i wtedy usuwasz imię i nazwisko z nazwy fanpage. Powinno się udać zmienić nazwę na dowolną w maksymalnie kilku zmianach. |