Szukam buxów do inwestycji - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Buxy oraz Surfbary (/Forum-Buxy-oraz-Surfbary-84) +---- Dział: Dyskusje o Buxach i Surfbarach (/Forum-Dyskusje-o-Buxach-i-Surfbarach-312) +---- Wątek: Szukam buxów do inwestycji (/Temat-Szukam-buxow-do-inwestycji-169307) |
Szukam buxów do inwestycji - szybki2296 - 19-09-2020 12:37 Witam, jak w temacie poszukuję buxów, w których inwestycja się opłaca i po jakimś czasie można coś wyciągnąć. Interesuje mnie aby bux był stabilny i raczej się nie rozpadł Jak narazie mam zainwestowane 150$ w Optimalbux i idę po mału do przodu. Ktoś może podzielić się swoimi doświadczeniami ? Będe wdzięczny RE: Szukam buxów do inwestycji - Jnvestor - 19-09-2020 12:54 Ja bym na twoim miejscu jednak zastanowił się nad inną inwestycją. Kilka lat temu to jeszcze miało jakąś rację bytu, teraz już nie bardzo. RE: Szukam buxów do inwestycji - szybki2296 - 19-09-2020 12:59 (19-09-2020 12:54)Jnvestor napisał(a): Ja bym na twoim miejscu jednak zastanowił się nad inną inwestycją. Polecasz jakąś inwestycję? RE: Szukam buxów do inwestycji - Jnvestor - 19-09-2020 14:22 Inwestować można w niezliczoną ilość rzeczy, to wszystko zależy od tego jakie masz wymagania tzn: ile możesz zainwestować, jakiego zysku oczekujesz, jak duże ryzyko jesteś w stanie ponieść. Napisz coś więcej, a będzie łatwiej coś doradzić. |