Gotowy biznes - sprzedaż kont - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Gotowy biznes - sprzedaż kont (/Temat-Gotowy-biznes-sprzedaz-kont-169288) |
Gotowy biznes - sprzedaż kont - lolek95 - 17-09-2020 09:31 1.Nazwa przedmiotu : Sprzedaż kont netflix i wszystko co z tym związane. 2.Opis przedmiotu : Sprzedam dochodowy biznes online. Było to moje dodatkowe źródło dochodu, jednakże wraz ze zmianą stanowiska w pracy nie jestem w stanie teraz owym biznesem zarządzać w sposób satysfakcjonujący moją osobę. Co sprzedaje: 1) Całe know-how, które wypracowałem sobie przez ostatni rok. 2) Kontakt do hurtowników (konto prywatne 4K UH za 1 USD). 3) Strona www wraz z pełną automatyzacją sprzedaży. 4) Wszystkie niezbędne pomoce, których ja nie otrzymałem wchodząc w ten biznes. Co powinna posiadać osoba kupująca: 1) Minimalna wiedza techniczna: czym jest hosting, domena etc. 2) Język angielski w stopniu komunikatywnym. 3) Czas 2h dziennie maksymalnie. 3.Zdjęcia : 4.Kontakt : PW 5.Cena : 8000 PLN 6.Sposób zapłaty za przedmiot : Revolut, BTC Oferta tylko dla zdecydowanych. Sprzedaż znika po tygodniu. RE: Gotowy biznes - sprzedaż kont - 6844 - 22-09-2020 01:35 pw pw Gotowy biznes - sprzedaż kont - Hybrid1990 - 09-02-2023 17:52 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |