Wystąpiły następujące problemy: | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Illegal offset type - Line: 67 - File: inc/class_plugins.php PHP 5.4.45-0+deb7u7 (Linux)
|
Wygrana w konkursie MyLead - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zdobyte Nagrody (/Forum-Zdobyte-Nagrody-149) +--- Dział: Wygrane Nagrody (/Forum-Wygrane-Nagrody-150) +--- Wątek: Wygrana w konkursie MyLead (/Temat-Wygrana-w-konkursie-MyLead-169231) |
Wygrana w konkursie MyLead - KavPL - 08-09-2020 21:15 Cześć, Dzisiaj przedstawiam Ci wygraną w konkursie programu afiliacyjnego @MyLead, w której wziąłem udział i wygrałem oto takie rzeczy jak: Kubek, napój energetyzujący, skarpety, 4 naklejki, 2 zaślepki na kamerę internetową. Bardzo bym chciał podziękować za zawartość, na prawdę miło się patrzy na to co dostałem i również zachęcam innych do rejestracji na MyLead, oraz brania aktywnie udziału w organizowanych konkursach, bo warto! RE: Wygrana w konkursie MyLead - twardy - 08-09-2020 21:50 Kubek w jednym kawalku? Od razu widac, ze porzadna firma graty RE: Wygrana w konkursie MyLead - KavPL - 08-09-2020 22:39 (08-09-2020 21:50)twardy napisał(a): Kubek w jednym kawalku? Od razu widac, ze porzadna firma Dziękuje bardzo, jak widać w jednym kawałku. Jaka zawartość taka firma RE: Wygrana w konkursie MyLead - itmaster - 09-09-2020 07:33 Jeśli założysz te skarpetki, to masz +20% do zarabiania RE: Wygrana w konkursie MyLead - MyLead.pl - 09-09-2020 08:40 @[KavPL], Gratulacje! RE: Wygrana w konkursie MyLead - Jin Yong Shin - 07-02-2021 21:00 ruszyłeś już skórką z podnietki? |