Konta EBAY - KOMENTARZE POZYTYWNE - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Hide Kosz (/Forum-Hide-Kosz-271) +---- Wątek: Konta EBAY - KOMENTARZE POZYTYWNE (/Temat-Konta-EBAY-KOMENTARZE-POZYTYWNE-16920) |
Konta EBAY - KOMENTARZE POZYTYWNE - Admin - 22-11-2010 13:34 Witajcie, zapewne wiekszosc z Was nie posiada kont na ebay, sam posiadam czyste konto bez komentarzy dlatego tez mysle nad stworzeniem fikcyjnych aukcji - dzieki ktorym wystawimy sobie nawzajm troche pozytywow. PO CO ? - Czesc z Was w dalszym ciagu zamawia na lockerz, jesli zamowicie kostium, ps3 czy jakakolwiek inna nagrode to bedziecie miec znakomita okazje zeby sprzedac ja w USA dzieki czemu nie poniesiecie ryzyka utraty paczki czy tez dodatkowych oplat za wysyłke - w niektorych przypadkach jest to bardzo korzystne np. sprzet rtv czy też gry które mają zabezpiecznia regionalne. U nas się po prostu tego nie sprzeda - tam mało że będzie można to sprzedać to na dodatek nie będziemy musieli ponosić kosztów transportu ! Zainteresowani niech stworzą konto na http://ebay.pl/ i wpiszą w tym temacie swój nick. RE: Konta EBAY - KOMENTARZE POZYTYWNE - cinexik - 22-11-2010 15:49 świetny pomysł. robilem tak kiedys z kolega na allegro, nabilismy z 5 komentarzy i pozniej duzo latwiej sie sprzedawalo. bym wzial udzial, ale nie planuje korzystac z ebaya. sorry za offtopa p0zdr0 RE: Konta EBAY - KOMENTARZE POZYTYWNE - gumis96 - 22-11-2010 17:21 Mam takie 2pytania: -Ile kosztuje wystawienie przedmiotu na Ebay?? -Czy po rejestracji przychodzi list aktywacyjny tak jak z allegro Pomimo tych pytań to ADMIN masz ciekawy pomysł po odpowiedzi na te pytania to raczej się zarejesstruje RE: Konta EBAY - KOMENTARZE POZYTYWNE - paskur - 22-11-2010 20:06 - wystawienie darmowe, chyba ze wybierasz platne zdjecia, jakies minimalne kwoty itd. -tak przychodzi list RE: Konta EBAY - KOMENTARZE POZYTYWNE - Admin - 22-11-2010 20:29 (22-11-2010 20:06)paskur napisał(a): - wystawienie darmowe, chyba ze wybierasz platne zdjecia, jakies minimalne kwoty itd. ja listu nie dostalem, aktywacje poprzez konto robilem - oni wplacili mi 24 centy za darmo na konto a ja musialem wpisac ile dostalem RE: Konta EBAY - KOMENTARZE POZYTYWNE - paskur - 22-11-2010 20:52 Fuuu no to bym dostał jeszcze zeta za free ale jestem lama ^^ Ale rejestrowałem się na ebay.com i nie ogar RE: Konta EBAY - KOMENTARZE POZYTYWNE - gumis96 - 23-11-2010 16:02 THX,zaraz się rejestruje i wezme udział w waszym projekcie RE: Konta EBAY - KOMENTARZE POZYTYWNE - gumis96 - 23-11-2010 16:19 No to kiedy zaczynamy??? EDIT:Sorry za ten post pod postem,ale zapomniałem o opcji "edytuj" RE: Konta EBAY - KOMENTARZE POZYTYWNE - paskur - 23-11-2010 22:09 Tak sie zastanawiam za ile najmniej mozna sprzedac cos na ebay. Bo wtedy paypal pobiera prowizje i zjada wszystko :/ RE: Konta EBAY - KOMENTARZE POZYTYWNE - gumis96 - 24-11-2010 16:50 Zarejestrowany nick: mikepl96 |