![]() |
[Zamknięty]Nowe nazwy rang + Rangi przy postach - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: [Zamknięty]Nowe nazwy rang + Rangi przy postach (/Temat-Zamkniety-Nowe-nazwy-rang-Rangi-przy-postach-16916) Strony: 1 2 |
[Zamknięty]Nowe nazwy rang + Rangi przy postach - Admin - 22-11-2010 00:50 Witajcie, jako że kilka dni temu zostały wprowadzone nowe rangi dla całej ekipy forum, nadszedł i czas na Was drodzy użytkownicy, wprowadziłem mały update w rangach, oto wymagania na poszczególne stopnie. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Admin RE: Nowe nazwy rang + Rangi przy postach - paskur - 22-11-2010 00:57 Fajnie ale oni mają ładniejsze niż ekipa ![]() wiem ze zawsze mozna zmienic ale wole nie ;p RE: Nowe nazwy rang + Rangi przy postach - Tech - 22-11-2010 01:28 Super, bardzo mi się podobają, tylko troszkę śmiesznie, że kolor wzrasta od prawej do lewej, a nie odwrotnie - trzeba się przyzwyczaić ![]() paskur - dla ekipy też się nowe, mniejsze szykują :] RE: Nowe nazwy rang + Rangi przy postach - michal2612 - 22-11-2010 07:26 A nie było by lepiej jakby to z drugiej strony szło. Znaczy się kolor niebieski żeby od lewej strony szedł ![]() RE: Nowe nazwy rang + Rangi przy postach - MotorniczyTramwaju - 22-11-2010 07:51 Wymagania się troszkę podniosły, trzeba pospamować trochę ![]() ![]() ![]() RE: Nowe nazwy rang + Rangi przy postach - KoLoRoWY_O.o - 22-11-2010 08:34 Bardzo mi sie podobaja, napewno lepsze od tych wczesniejszych... RE: Nowe nazwy rang + Rangi przy postach - Boonys - 22-11-2010 14:01 Cóż,wziąłem się za spam,tak więc i mój komentarz nie zawadzi. Podoba mi się,fakt,trochę dziwnie zrobione,ale da się ogarnąć spokojnie. Dziękuję ekipie że wam się chcę pracować tak dla nas >.< RE: Nowe nazwy rang + Rangi przy postach - Lubelak - 22-11-2010 15:25 forum pozytywnie się rozwija! RE: Nowe nazwy rang + Rangi przy postach - Driver - 22-11-2010 15:37 super! bardzo mi sie podobaja ;] RE: Nowe nazwy rang + Rangi przy postach - Dominator - 22-11-2010 15:54 @Tech - Jeszcze kiedyś 2 lata temu grałem w SA:MP, (wiesz o co kaman ![]() ![]() Nie narzekajcie - przyzwyczaicie się do tego tak samo jak ja ![]() Pozdro Co do tych rang to są okej ![]() |