![]() |
Transferwise przelew na min. £200 [lista refbackow w poście] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283) +--- Dział: Refback za Refback (/Forum-Refback-za-Refback-130) +---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-316) +---- Wątek: Transferwise przelew na min. £200 [lista refbackow w poście] (/Temat-Transferwise-przelew-na-min-%C2%A3200-lista-refbackow-w-poscie-169158) |
Transferwise przelew na min. £200 [lista refbackow w poście] - TriQel - 30-08-2020 17:34 Długo wyczekiwane przeze mnie 50 postów i możliwość napisania tego wątku nadeszła! TRANSFERWISE W zamian za założenie konta z mojego refa zrobienie darmowego w kosztach refa na minimum £200, odwdzięczę się którymś z niżej wymienionych refów. Szczytem marzeń byłby to przelew z funtów na PLNy. Na te refy jestem gotów: Airdrop Bitrue Airdrop Overbit Blockfolio Crypto.com (ale do tego musisz zrekrutować jeszcze kilku kolegów pro-bono ![]() mercury cash Vimba Instacoin Luno Jeżeli te powyższe ci nie odpowiadaja, to chetnie sie dostosuje do tego co zaproponujesz, jeżeli nie zamrozi mi to finansów i jest bezpieczne ![]() ![]() Możemy też umówić się w ten sposób, ze to ty zrobisz jakiegoś mojego refa a ja oddam ci 100% tego co za ciebie dostanę. JEŚLI JESTEŚ ZAINTERESOWANY ODEZWIJ SIĘ NA PRIV LUB ZOSTAW KOMENTARZ. OFERTA LIMITOWANA DO 2-3 OSÓB NA DZIEŃ Edit: Czasowo wstrzymane Transferwise przelew na min. £200 [lista refbackow w poście] - Hybrid1990 - 05-09-2021 17:58 Moderator uznał temat za nieaktualny i przenosi go do Archiwum. |