Jak zarobić na lokalnych grupach FB? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Jak zarobić na lokalnych grupach FB? (/Temat-Jak-zarobic-na-lokalnych-grupach-FB-169132) |
Jak zarobić na lokalnych grupach FB? - smagalaz - 28-08-2020 09:14 Cześć. Jakie macie pomysły na monetyzację lokalnych grup Facebook jako administrator? RE: Jak zarobić na lokalnych grupach FB? - Jnvestor - 28-08-2020 09:19 Płatne reklamy od lokalnych firm przypięte na samej górze grupy. RE: Jak zarobić na lokalnych grupach FB? - 6844 - 28-08-2020 16:59 1. Baner tło 2. Przyklejony post 3. Możliwość udostępnianie dowolnie postów sprzedażowych (dajesz klientowi moda i sobie spamuje ) 4. Przy dołączeniu do grupy dajesz w opcjach do wykonania zadanie np. dołącz do grupy, wejdź na stronę, zrób to, zrób tamto. Klient zwiększa tym ruch na stronie. Ewentualnie możesz kazać się gdzieś zarejestrować i wkleić jakiś kod który się pojawi - bez tego nie dołączy do grupy. Jak mas zna sprzedaż jakieś grupki to pisz na pw )) RE: Jak zarobić na lokalnych grupach FB? - smagalaz - 16-09-2020 15:35 Dzięki za odpowiedzi Czwarty pomysł jest ciekawy, nie znałem go. Muszę przemyśleć do jakich akcji i w których grupach mogę go wykorzystać. Ostatnio próbowałem monetyzacji tych grup przez afiliację, niestety efektów brak. Możliwe, że FB tnie mi zasięgi czy coś, bo w sumie wrzucam tylko linki z opisem. Jestem w trakcie oglądania kursu Andy'ego Hafella o pasywnym zarabianiu na afiliacji, który mówi właśnie o wideo. Co prawda na YouTube, ale patrząc na to, że najlepsze zasięgi organiczne na FB robi się m.in. na wideo, może to będzie jakiś tor. Puściłem dzisiaj kolejny wpis z linkami, ale nie zapowiada się jakoś super, więc chyba pójdę właśnie w stronę tworzenia wideo pod afiliację i promowania ich na tych grupach. Chyba że macie jakieś inne pomysły Reklam nie chciałbym sprzedawać, kiedyś to robiłem i ciężko mi znaleźć chętnych. RE: Jak zarobić na lokalnych grupach FB? - alexandr - 30-11-2020 14:46 Współpraca na zasadzie płatnych postów reklamodawców na Twojej grupie, dodatkowo banner/zdjecie w tle. |