Crypto.com - 50$ od firmy + 25$ Refback = 75$ zwrotu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283) +--- Dział: Refback za Pieniądze (/Forum-Refback-za-Pieniadze-129) +---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-317) +---- Wątek: Crypto.com - 50$ od firmy + 25$ Refback = 75$ zwrotu (/Temat-Crypto-com-50-od-firmy-25-Refback-75-zwrotu-169082) |
Crypto.com - 50$ od firmy + 25$ Refback = 75$ zwrotu - krauze5 - 23-08-2020 12:29 Witam, Firma Crypto.com udostępniła właśnie nowy program partnerski w którym można uzyskac 50$ cashbacku od firmy, ja natomiast za rejestracje z mojego linku dorzucam dodatkowo 25$ na wybrany przez Ciebie (i obsługiwany przeze mnie) procesor płatniczy. Cała procedura jest bardzo prosta, będziecie jednak potrzebować ok. 845$ przy obecnej cenie coina CRO.
Po spełnieniu wszystkich powyższych warunków proszę o napisanie mi PW - jeśli odnotuje Twojego refa na swoim koncie wypłacam Ci dodatkowe 25$ od siebie na wybrany procesor płatniczy (Skrill, Neteller, Paypal, Revolut i wiele innych). *Płatność karta na platformie Crypto.com do końca września pozbawiona jest 3,5% prowizji, a co za tym idzie kupujecie krypto bez żadnych fee czy innych ukrytych opłat. W razie pytań, zapraszam do kontaktu na PW - z miłą chęcia pomogę każdemu przejść przez cały proces. Crypto.com - 50$ od firmy + 25$ Refback = 75$ zwrotu - Hybrid1990 - 27-08-2020 06:36 Moderator uznał temat za PRZEDAWNIONY i przenosi go do Archiwum. |