Automat z mlekiem roślinnym - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Własna Firma (/Forum-Wlasna-Firma-447) +--- Dział: Pomysły na biznes (/Forum-Pomysly-na-biznes-444) +--- Wątek: Automat z mlekiem roślinnym (/Temat-Automat-z-mlekiem-roslinnym-168892) |
Automat z mlekiem roślinnym - kacperku - 31-07-2020 07:15 Witam, Wpadłem na pomysł postawienia w dużym mieście automatu z "mlekiem" roślinnym (oczywiście ekologicznym, naturalnym, zdrowszym niż te sklepowe) - sojowym, migdałowym, kokosowym itp. Myślicie, że takie coś ma racje bytu? Wiem, że jest dużo automatów z krowim mlekiem i działa to tak sobie. Ale z automatem na napój "mleko" roślinne jeszcze się nie spotkałem. Czy to ma w ogóle racje bytu? RE: Automat z mlekiem roślinnym - Jnvestor - 31-07-2020 09:34 Prędzej coś takiego ze zdrowymi/naturalnymi/ekologicznymi napojami, gdzie te mleka byłyby jednymi z możliwości wyboru spośród wielu różnych np. soków. Samym mlekom nie wróżę dużego sukcesu. RE: Automat z mlekiem roślinnym - aron-baron - 31-07-2020 10:12 Ma to sens. Ile chcesz postawić automatów? 100?200? RE: Automat z mlekiem roślinnym - itmaster - 31-07-2020 10:36 W sumie ciekawy pomysł, na czasie. Gdzieś ostatnio czytałem że w USA m.in. kilka znanych osób zainwestowało 200 mln dolarów w firmę zajmującą się wegańskim mlekiem. Także temat nośny. |