Nowy Layout dla Licytacji zarabiam.com ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-2) +--- Wątek: Nowy Layout dla Licytacji zarabiam.com ! (/Temat-Nowy-Layout-dla-Licytacji-Lockerz-Forum-eu-16877) Strony: 1 2 |
Nowy Layout dla Licytacji zarabiam.com ! - Admin - 21-11-2010 12:33 Witajcie, dziś udało mi się ukończyć nowy layout dla Naszych forumowych aukcji, chciałem trochę uatrakcyjnić wcześniejszy wygląd. Mam nadzieje że przypadnie Wam do gustu, obecnie pracujemy nad nowymi funkcjonalnościami. Górną część strony została zrobiona we flashu, przez co po każdym odświeżeniu usłyszycie charakterystyczny dzwięk ze znanych Wam klimatów "dźg" amazoni Oczywiście dzwięk mogę podmienić lub skasowanć na stałe, jeśli okaże się drażniący. Po wczorajszych aktualizacjach i poprawkach w kodowaniu i cssie strona powinna działać funkcjonalnie na każdej rozdzielczości i przeglądarce. Co prawda background może się trochę długo ładować osobom o słabym łączu, jednak jeśli raz się załaduje to przeglądarka zapamięta go na stałe. Wkrótce odbędzie się również upgrade Naszego systemu aukcji, dzięki czemu będziecie mieli dostęp do dodatkowych statystyk, Haggard ciężko pracuje. Dziś czeka Was kolejna aukcja, jeszcze sam nie wiem co będzie nagrodą, jednak wkrótce na aukcji pojawi się odtwarzacz MP3 1GB (w kształcie kamienia), więc zapraszam do udziału w konkursach i zdobywania forumowych LFE$, obecnie zostały również aktywowane podwójne punkty (LFE$ x 2 za wszytko) ! http://www.zarabiam.com/aukcje/ Serdecznie pozdrawiam ADMIN RE: Nowy Layout dla Licytacji zarabiam.com ! - Dominator - 21-11-2010 12:34 no wyjebisty ten layout RE: Nowy Layout dla Licytacji zarabiam.com ! - Kilol - 21-11-2010 12:43 Mi się podoba. RE: Nowy Layout dla Licytacji zarabiam.com ! - paskur - 21-11-2010 12:55 Fajnie to wygląda więc czekamy na aukcje RE: Nowy Layout dla Licytacji zarabiam.com ! - rajmek126p - 21-11-2010 13:10 no naprawde szacun!! Ładny layout a co do flasha to chyba się napracowałes RE: Nowy Layout dla Licytacji zarabiam.com ! - Miu - 21-11-2010 13:10 dadzą mp3,wpadnie Tech i się skończy RE: Nowy Layout dla Licytacji zarabiam.com ! - ambrell - 21-11-2010 13:43 daj kamienia! RE: Nowy Layout dla Licytacji zarabiam.com ! - omisiu - 21-11-2010 13:44 Podoba mi się :]] RE: Nowy Layout dla Licytacji zarabiam.com ! - Tech - 21-11-2010 13:49 (21-11-2010 13:10)Miu napisał(a): dadzą mp3,wpadnie Tech i się skończy2 Świetny wygląd i pomysł, ukłony dla haggarda i admina RE: Nowy Layout dla Licytacji zarabiam.com ! - Surlope - 21-11-2010 14:18 Szacunek , dobrze wygląda. |