![]() |
FB ADS - zasięg - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: FB ADS - zasięg (/Temat-FB-ADS-zasieg-168682) |
FB ADS - zasięg - Jestem Warzywem - 13-07-2020 17:49 Hej, Mam pytanie, ustawiając reklame na FB Ads wybierając powiedzmy przykładowo osoby w wieku 18-26 lat które są zainteresowane grą w Metina, to znajduje tylko osoby które polajkowały coś na fejsie na temat Metina czy w google np. też? RE: FB ADS - zasięg - radek0389 - 13-07-2020 18:05 Tylko w obrębie Facebooka. RE: FB ADS - zasięg - bossos - 14-07-2020 20:25 Nie wiem, czy do końca jest tak, jak mówisz Radek, bo jeśli na naszej stronie mamy zainstalowany piksel facebooka to osoba, która wejdzie na naszą stronę z google, a nie z facebooka i wykona jakąś czynność np. zakup, to piksel to zarejestruje. Mowa oczywiście o osobie, która posiada konto na fejsie. Domniemam, że może być podobnie jeśli chodzi o zainteresowania. RE: FB ADS - zasięg - Snaggy - 14-07-2020 23:34 (13-07-2020 17:49)Jestem Warzywem napisał(a): Hej,Zacznijmy od tego że algo Facebooka wie więcej na temat ciebie niż ty sam wiesz. Co do tematu facebook bez problemu monitoruje twoje zachowanie poza FB korzystając z chociażby pixela, który znajduje się na większości stron. Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka |