Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Przyjmowanie płatności BLIKiem - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Przyjmowanie płatności BLIKiem (/Temat-Przyjmowanie-platnosci-BLIKiem-168627)

Przyjmowanie płatności BLIKiem - Oliwa98 - 09-07-2020 09:13

Czy jest możliwe przyjmowanie płatności BLIK bez terminala?
Tzn. klient kupuje u mnie produkt, podaje kod BLIK a ja coś z nim robię, żeby te pieniądze trafiły na moje konto?
Dużo osób z branży przyjmuje płatności BLIKiem i zastanawiam się czy tylko ja jestem głupi czy wszyscy posiadają terminale facepalm

RE: Przyjmowanie płatności BLIKiem - Thomas - 09-07-2020 09:22

Terminal sumup kosztuje niewiele. Może warto? Jeśli chodzi o to by wpłata blikiem trafiła bezpośrednio na konto to owszem jest taka opcja. Jednak są ograniczenia (min wpłata to 20 zł) dodatkowo są limity miesięczne na poziomie ok 20K PLN

RE: Przyjmowanie płatności BLIKiem - Oliwa98 - 09-07-2020 09:25

(09-07-2020 09:22)Thomas napisał(a):  Terminal sumup kosztuje niewiele. Może warto? Jeśli chodzi o to by wpłata blikiem trafiła bezpośrednio na konto to owszem jest taka opcja. Jednak są ograniczenia (min wpłata to 20 zł) dodatkowo są limity miesięczne na poziomie ok 20K PLN

W takim razie jak zrobić aby wpłata blikiem trafiała bezpośrednio na konto?

RE: Przyjmowanie płatności BLIKiem - Thomas - 09-07-2020 09:41

Poszło PW