Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
żona i jej szanse - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: żona i jej szanse (/Temat-zona-i-jej-szanse-168621)

Strony: 1 2

żona i jej szanse - csmods - 08-07-2020 23:33

Witam
Moja żona jest w ciąży i siedzi w domu. Strasznie nie lubi się nudzić a nie może za dużo chodzić polecenie lekarza. Czy widzicie dla niej jakiś sposób zarabiania ? Bo zaczyna już jej odbijać Smile
Sam pobawiłbym się w coś ale nie wiem w co bo pracuje i mam też inne obowiązki. A 2h dziennie to raczej tutaj na niczym nie zarobie.

Zdaje się na was Smile macie doświadczenie

RE: żona i jej szanse - Thomas - 09-07-2020 01:35

Nie szukałabym sposobu zarabiania pieniędzy tylko czegoś co ją zafascynuje. Z góry przepraszam kobiety ale w ciąży większości reprezentantek płci pięknej "odbija". To tylko hormony. Przejdzie z czasemSmile
Wydaje mi się że to ona powinna poszukać sobie jakiegoś zajęcia Smile
Ty jedynie musisz ją w tym wspierać i pod żadnym pozorem nie negować tego co robi!!!

RE: żona i jej szanse - itmaster - 09-07-2020 08:07

Może wypełnianie ankiet. Nie trzeba żadnej umiejętności z zakresu pozycjonowania, tworzenia stron itp.
Rozejrzyj się po forum, ludzie zarabiają na tym nawet kilka stówek miesięcznie.

RE: żona i jej szanse - csmods - 09-07-2020 08:51

(09-07-2020 01:35)Thomas napisał(a):  Nie szukałabym sposobu zarabiania pieniędzy tylko czegoś co ją zafascynuje. Z góry przepraszam kobiety ale w ciąży większości reprezentantek płci pięknej "odbija". To tylko hormony. Przejdzie z czasemSmile
Wydaje mi się że to ona powinna poszukać sobie jakiegoś zajęcia Smile
Ty jedynie musisz ją w tym wspierać i pod żadnym pozorem nie negować tego co robi!!!

Myśle że jestes w błędzie. Sprzątała codziennie mieszkanie, i mówi że ciągle się nudzi.
Sama powiedziała że mogła by jakoś zarobić gdyby wiedziała jak. Moze faktycznie w te ankiety pójść ? chyba że ktoś ma lepsze pomysły

RE: żona i jej szanse - rachman - 09-07-2020 11:44

Pokaż jej forum i niech wybierze to co jej odpowiada a nie że ktoś coś jej powie że w tym zarobi.
Nie każdy zarobi w tym co ktoś inny obskoczy.

RE: żona i jej szanse - csmods - 10-07-2020 08:32

na początek podajcie mi jakąś stronke z ankietami gdzie przez cały dzien sobie wypełni kilka ankiet i na tym coś zarobi Smile zobaczymy jaką będzie miała wenę

RE: żona i jej szanse - rachman - 10-07-2020 09:22

Mało tematów o ankietach? Na tacy wszystko? No nie przesadzajmy...

RE: żona i jej szanse - RS6 - 10-07-2020 09:54

Sprawdź ten temat https://zarabiam.com/Temat-moja-kilkuletnia-przygoda-z-ankietami-136875?highlight=Ankiety

A resztę sobie szukaj w wyszukiwarce pod frazą Ankiety

RE: żona i jej szanse - Shimeon - 10-07-2020 10:02

(10-07-2020 08:32)csmods napisał(a):  na początek podajcie mi jakąś stronke z ankietami gdzie przez cały dzien sobie wypełni kilka ankiet i na tym coś zarobi Smile zobaczymy jaką będzie miała wenę

prolific.co

Jeden z lepszych programów zarobkowych tego typu, gdzie wynagrodzenie za wykonanie badania otrzymujesz w funtach. Dużo ankiet, jak się ma dobrze wypełniony profil. Ogólnie polecam.

RE: żona i jej szanse - itmaster - 10-07-2020 16:45

(10-07-2020 08:32)csmods napisał(a):  na początek podajcie mi jakąś stronke z ankietami gdzie przez cały dzien sobie wypełni kilka ankiet i na tym coś zarobi Smile zobaczymy jaką będzie miała wenę

Myślę że jak się na forum ogłosisz, że zapiszesz się z czyjegoś reflinka w zamian za wprowadzenie do programu, znajdą się chętne osobySmile