Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Nieaktualne]Zostałem zbanowany za NIC !!! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Counter-Strike (/Forum-Counter-Strike-40)
+---- Dział: Inne (/Forum-Inne-102)
+---- Wątek: [Nieaktualne]Zostałem zbanowany za NIC !!! (/Temat-Nieaktualne-Zostalem-zbanowany-za-NIC-16853)

[Nieaktualne]Zostałem zbanowany za NIC !!! - Dominator - 20-11-2010 18:27

Więc dziś (20.11.2010) wbijam na serwer LFE, raz przegrałem, wywaliło mnie wchodze i mam napis ze jestem zbanowany - za co ?
Nigdy nie używałem hacków - wallhack czy cos tam.
Na mapie tej z helikopterami - chyba air_fight
Wiem że był paskur.

RE: Zostałem zbanowany za NIC !!! - Satan - 20-11-2010 20:24

Może ten komentarz jest zbędny ale już dawno mówiłem że paskur nadużywa praw admina.

RE: Zostałem zbanowany za NIC !!! - paskur - 20-11-2010 21:04

(20-11-2010 20:24)Satan napisał(a):  Może ten komentarz jest zbędny ale już dawno mówiłem że paskur nadużywa praw admina.
Hast do ein problem?
4
Nie znasz problemu to się nie odzywaj.

Nikogo nie banowałem, może samo cie za ping ściągo?

Daj ip albo ID to zobaczymy...

RE: Zostałem zbanowany za NIC !!! - Satan - 20-11-2010 21:08

Może i nie znam sytuacji ale wiem że nadużywasz praw admina. Ile to razy slapowałeś itp. bez powodu ? Nie zdziwił bym się jak byś komuś dał bana za nic. No ale forum to nie miejsce do wyciągania sobie brudów więc kończę.

RE: Zostałem zbanowany za NIC !!! - paskur - 20-11-2010 21:29

Tak i dałem mu bana tak sobie bo chciałem ^^

RE: Zostałem zbanowany za NIC !!! - Satan - 20-11-2010 21:36

Nigdy nie wiadomo co tobie może odbić =]

RE: Zostałem zbanowany za NIC !!! - Marello - 20-11-2010 21:51

Spokój !
Dominator wydaje mi się że dostałeś automatycznego bana na 5 min za wysoki ping Smile
Jeśli tak nie jest i dalej nie możesz wbić na serwer to napisz swoje ip, wtedy dam ci ub Smile

RE: Zostałem zbanowany za NIC !!! - paskur - 20-11-2010 22:55

Nawet gdybym Cię zbanował, nie masz prawa nazywać mnie śmieciem na SB...

Zostałem zbanowany za NIC !!! - Marello - 19-03-2011 09:16

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.