[zlecę] Prowadzenie fanpage i grupy od zera - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [zlecę] Prowadzenie fanpage i grupy od zera (/Temat-zlece-Prowadzenie-fanpage-i-grupy-od-zera-168447) |
[zlecę] Prowadzenie fanpage i grupy od zera - mclain - 25-06-2020 10:28 Zlecę prowadzenie fanpage i grupy od zera. Mam kanał, około 90k, chciałbym zrobić do niego mały fanpage. Daję wolną rękę. Nie wymagam spektakualrnych efektów. Ma być regularnie i ciekawie. Daj mi cenę za x usługi, które wykonasz. Chcę konkretną propozycję cenową: robię to i to, za tyle i tyle. Nie interesują mnie fajerwerki i to, że współpracujesz z dużymi firmami, bo dla mnie naprawdę proste jest wrzucenie środków w reklamę FB i szybki wzrost Fanpage. Zakupem reklam zajmę się sam, potrzebuję takiego asystenta, który będzie dodawał fajne treśći. Tematyka Fanpage to zagadki survivalowe. Np. czy przetrwasz..., co lepiej wybrać itp. RE: [zlecę] Prowadzenie fanpage i grupy od zera - Gremquen - 25-06-2020 13:48 Hej Post co drugi dzień w tygodniu, 300zl netto miesięcznie (z FV) . Jest konkret? RE: [zlecę] Prowadzenie fanpage i grupy od zera - Captain - 25-06-2020 21:38 Mogę się tym zająć za rozsądną kwotę, tylko potrzebuje abyś najpierw pokazał mi kilka przykładowych postów abym zobaczył jak to ma wyglądać, w sensie jakich dokładnie treści oczekujesz. Jestem kreatywny więc powinienem bez problemu dać radę wrzucać 1 post na 2 dni. Proponuje stawkę 2zł za każdy wrzucony przez mnie post, czyli jeśli współpraca trwałaby przez miesiąc (a możesz zrezygnować z moich usług w każdej chwili) to byłoby tylko około 30zł miesięcznie. Ale zajmowałbym się tylko tym wymyślaniem i wrzucaniem postów. Reklama i pozyskiwanie nowych fanów o to już musisz zadbać sam albo zlecić komuś innemu. [zlecę] Prowadzenie fanpage i grupy od zera - Hybrid1990 - 19-11-2021 13:43 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |