[Zlecę] edycję materiałów video pod YT - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Zlecę] edycję materiałów video pod YT (/Temat-Zlece-edycje-materialow-video-pod-YT-168377) |
[Zlecę] edycję materiałów video pod YT - mclain - 18-06-2020 16:11 Mam kilka kanałów na YT, poszukuję montażysty do prostych prac. 1. Siadam przed kamerą i coś nagrywam. Nagrywam jak leci. Często się mylę, powtarzam, cofam, mówię "to usuń, bo to bez sensu" 2. Wysyłam Tobie na konto Google lub inny host 3. Ty to tniesz, żeby było uproszczone i dynamiczne. Ja wysyłam Ci surówkę, czasem trzeba będzie wyciąć zbędne rzeczy. 4. Dodajesz intro i kilka ilustracji, jeśli to będzie wymagane. W większości produkcji jednak nie. 5. Wysyłasz do mnie. Mile widziany wyrenderowany materiał w 1440, nawet jeśli będzie to wymagało upscalingu, bo będę dostarczać materiały zazwyczaj w 1080. Po co 1440? Bo YT lepiej je traktuje i nie psuje formatu. Proszę Cię o jakąś wycenę na priv lub mail mclain na op.pl Np 10 minut surowego materiału - x zł 20 minut - x zł Czekam na propozycje. [Zlecę] edycję materiałów video pod YT - Hybrid1990 - 19-11-2021 13:43 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |