Ważne pytanie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Ważne pytanie (/Temat-Wazne-pytanie-168365) |
Ważne pytanie - maciejos90p - 17-06-2020 23:56 Witajcie dostałem dzisiaj wezwanie na jutro na przesłuchanie jako podejrzany i moje pytanie mogę je przełożyć ? Nie czuję się zbytnio na siłach, psychicznie aby jutro odpowiadać na pytania. Na wezwaniu pisze notka : W razie wątpliwości lub konieczności zmiany wskazanego terminu proszę o kontakt telefoniczny i nr telefonu. Czy jako powód wyżej napisany prośby o zmianę to przejdzie ? Nie chce sie wymigac od sprawy. Chcę po prostu pójść np w kolejnym tygodniu w poniedziałek na spokojnie. RE: Ważne pytanie - Hybrid1990 - 18-06-2020 12:31 Pytanie całkowicie bez sensu, niby skąd ktoś ma wiedzieć, jak rozpatrzą twój powód? Nikt ci nie odpowie tak abyś był w 100% pewny, bo to zależy tylko od policji/prokuratury czy od kogo masz to wezwanie. Zadzwoń do nich i zapytaj o to, to się dowiesz. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |