Captain Bitcoin i jego airdop + daily btc - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: AirDropy (/Forum-AirDropy-460) +--- Wątek: Captain Bitcoin i jego airdop + daily btc (/Temat-Captain-Bitcoin-i-jego-airdop-daily-btc-168301) |
Captain Bitcoin i jego airdop + daily btc - TriQel - 12-06-2020 14:03 Słyszeliście już o Captain Bitcoin?
Jeśli nie, to znaczy, że jeszcze nie otrzymałeś airdropa w wysokości 1000 CAPT Coinów! 1 września ruszy możliwość wymiany na $$$ Jeśli kierować się giełdą yobit.net 1000 CAPT coinów = 5$-10$ CODZIENNIE 18 900 000 CAPT Coinow jest rozdzielane między aktywnych użytkowników. Im wcześniej dołączysz, tym więcej dostaniesz CODZIENNIE DO WYGRANIA BITCOIN + 1 BTC zostanie podzielony między top 100 osób które zdobędą najwięcej punktów do 1 września (dostaje się je za refy i oglądanie filmików) 1 miejsce dostaje 0.25btc. KYC dopiero po otrzymaniu nagród przekraczających 100$ Do rzeczy: Captain Bitcoin to platforma, która powstała w celu wynagradzania ludzi, chcących się edukować na temat krypto walut, technologii blockchain i rzeczach powiązanych, dlatego nagradza użytkowników za obejrzenie 3 informacyjnych filmików i poprawną odpowiedź na pytanie zadane po każdym z nich. Jeśli się nie uda, można obejrzeć jeszcze raz. Pieniądze na nagrody pochodzą od reklamodawców, których filmy oglądasz. Krok po kroku? Pobierz wymagany do tego portfel BTC metamask Metamask i załóż konto podając konto gmail. Słyszałem, że na inne nie dochodzi link weryfikacyjny. Dodam, że Metamask działa jedynie jako rozszerzenie do chrome lub brave’a. Polecam po zarejestrowaniu kliknąć w prawym dolnym rogu FAQ i przeczytać. Notabene to chyba jedyne FAQ jakie widziałem, które proces tworzenia zaczęło od stawiania pytań. Zarejestruj się czysty link(0 capt coinów) REF LINK+ 1000 CAPT COINÓW (jeśli zarejestrujesz się przez telefon, ref nie zadziała) Połącz swój Metamask ze stroną Captain Bitcoin (nie będę się rozpisywał, bo każdy sobie poradzi) Obejrzyj minimum jeden filmik i poprawnie odpowiedz na pytanie (w imię zysku polecam jednak obejrzeć wszystkie) i… tyle. Polecaj dalej CAPT Coiny powinny pojawic się na twoim portfelu w ciągu 24h. Przydatne linki: https://t.me/capt_bitcoin – oficjalny telegram, na którym można zadawac pytania https://twitter.com/capt_bitcoin – twoje nowe uzależnienie, na ktorym codziennie będziesz sprawdzał czy mozesz już rzucic robote Jakby pojawił się gdzieś problem, czy błąd to dawajcie od razu znać, to poprawie. RE: Captain Bitcoin i jego airdop + daily btc - TriQel - 15-06-2020 05:30 Jeśli ciekawiło was jak wygada moja przygoda z kapitanem, to już mówie. Okazuje się, że nie do konca dostaje się 1000 CAPTcoinów za polecenie. Za 1 ref dostajemy tyle ile za 5 min filmu, który tak samo jak poprawna odpowiedz na pytanie zadane po nim, zwiększa ilość otrzymywanych CAPT coinów o X%. Każdego dnia Ilość CAPT coinów przydzielana uzytkownikom maleje (bo dzieli sie na wiecej ludzi). To mój 3 dniowy dorobek: Fajnie, ze więcej niż planowałem, bo według kursu na giełdzie yobit zarobie ~450$ w tokenach. Nieźle? Cóż... Ciągle nie można wypłacić tokenów z portfela, mimo ze planowany dzień nadejścia tej możliwości był planowany na dzień halvingu bitcoina. Ciągle tez nie ma jednoznacznej odpowiedzi na kiedy jest to przesunięte. Czy 1 września będzie można sprzedawać? Nie mam pojęcia. Z drugiej strony morpher też się spóźni a mimo to wszyscy są dobrej myśli ;d RE: Captain Bitcoin i jego airdop + daily btc - zabada1990 - 15-06-2020 06:01 gdzie na tej gieldzie jest ten capt nie widze nigdzie RE: Captain Bitcoin i jego airdop + daily btc - TriQel - 15-06-2020 10:36 (15-06-2020 06:01)zabada1990 napisał(a): gdzie na tej gieldzie jest ten capt nie widze nigdzieJak mówisz o yobicie, to tu https://yobit.net/en/trade/CAPT/USD/ RE: Captain Bitcoin i jego airdop + daily btc - zabada1990 - 20-09-2020 16:43 ktos wyplacil te tokeny RE: Captain Bitcoin i jego airdop + daily btc - TriQel - 29-09-2020 17:17 Wszystko sie przedłuża. Ogólnie teraz problem jest taki, że są prawie nic nie warte ;d RE: Captain Bitcoin i jego airdop + daily btc - vky - 29-09-2020 17:34 98% airdropów się tak kończy. albo tokeny nic nie warte, albo nagła cisza.. ale jak to zawsze piszę, airdropy trzeba traktować z dystansem. RE: Captain Bitcoin i jego airdop + daily btc - TriQel - 29-09-2020 18:21 Ten się cały czas rozwija i nawet podobno dostał jakąś nagrode za najbardziej zaangażowaną społecznosć (ale to informacja z telegrama, nie sprawdzalem dokładniej) Tak czy inaczej, te airdropy to tylko kilka minut czasu a zawsze jakiś pieniądz wpaść może |