Potrzebuje refback z "moje usługi" - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Potrzebuje refback z "moje usługi" (/Temat-Potrzebuje-refback-z-moje-uslugi-168249) |
Potrzebuje refback z "moje usługi" - Kinga167 - 07-06-2020 11:33 Ze względu na zbyt małą liczbę postów, nie mogę tego zmieścić w odpowiednim temacie :/ Opłaca ktoś może rachunki w "moje usługi"? Chcę założyć konto, mogę oczywiście z czystego refa, ale może ktoś i tak korzysta, i chciałby się podzielić pół na pół. Jak coś, to piszcie na priv ;-) RE: Potrzebuje refback z "moje usługi" - Hybrid1990 - 07-06-2020 11:37 Skoro nie masz wymaganych postów na założenie tematu w odpowiednim dziale, to nie masz prawa go zakładać nigdzie indziej. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |