Internet przez bluetooth z fona na kompa mam parę pytań - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Dział Tematyczny (/Forum-Dzial-Tematyczny-116) +---- Dział: Informatyka (/Forum-Informatyka-121) +---- Wątek: Internet przez bluetooth z fona na kompa mam parę pytań (/Temat-Internet-przez-bluetooth-z-fona-na-kompa-mam-pare-pytan-168175) Strony: 1 2 |
Internet przez bluetooth z fona na kompa mam parę pytań - maciejos90p - 01-06-2020 21:00 Witajcie mam pytanie otóż blokneli mi neta bo nie zapłaciłem i wpadłem na pomysł by zrobić sb sieć poprzez telefon przez blutu. I pytanie bo w ustawieniach sieci mam 1 mb/s tylko mogę to jakos zmienic ? I jak sb radzic z tym, ze niekiedy nagle rozłącza sieć. Jakieś rady ? Bd wdzięczny. Dodam, że mam problem bowiem wyskakuje błąd brak sterowników zewnętrznego urządzenie blutu. I teraz jak to naprawić aby po jakimś czasie nie rozłączało ? Ktoś coś ? Używam takiego urządzenia ala pendrive co się do usb podłącza. Pentagram ale nazwy nie wiem dokładnej. RE: Internet przez bluetooth z fona na kompa mam parę pytań - trybulski - 01-06-2020 21:55 Zapłać rachunek - nie kombinuj. RE: Internet przez bluetooth z fona na kompa mam parę pytań - maciejos90p - 01-06-2020 22:23 Szukam taniej opcji by to po prostu potestować RE: Internet przez bluetooth z fona na kompa mam parę pytań - vky - 02-06-2020 14:39 a nie lepiej udostępnić przez hotspot (wifi) z smartfona? RE: Internet przez bluetooth z fona na kompa mam parę pytań - maciejos90p - 02-06-2020 20:01 Właśnie nie mam karty sieciowej bezprzewodowej przez kabel usb takie coś by zadziałało ? W sensie hotspot wifi. Ma ktoś radę na te rozłączanie się neta ? Będę wdzięczny. RE: Internet przez bluetooth z fona na kompa mam parę pytań - eseles - 02-06-2020 20:53 (02-06-2020 20:01)maciejos90p napisał(a): Właśnie nie mam karty sieciowej bezprzewodowej przez kabel usb takie coś by zadziałało ? W sensie hotspot wifi. Szukaj pod haslem USB Tethering RE: Internet przez bluetooth z fona na kompa mam parę pytań - maciejos90p - 02-06-2020 22:11 Wiem wiem a macie jakies pomysly aby nie rozłączało przez blutu ? Bo nie wiem w czym tkwi problem. RE: Internet przez bluetooth z fona na kompa mam parę pytań - rachman - 02-06-2020 23:41 Nie masz ustawionej długości widoczności? Nie wiem czy ma to znaczenie ale taka opcja istnieje, zerknij ... może akurat. RE: Internet przez bluetooth z fona na kompa mam parę pytań - maciejos90p - 03-06-2020 00:01 Mam to tak jakby wyłączone ;p czyli to chyba nie to RE: Internet przez bluetooth z fona na kompa mam parę pytań - maciejos90p - 17-07-2020 09:22 Wracam do tematu bo mam taki problem, że po prostu niekiedy się rozłącza samo połączenie oraz maks jest ustawione 1 MB. Da się to jakoś ogarnąć ? |