Szukam osób do współpracy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Szukam osób do współpracy (/Temat-Szukam-osob-do-wspolpracy-167951) |
Szukam osób do współpracy - 6844 - 14-05-2020 21:51 Witajcie Tak jak w tytule, szukam osób do współpracy przy szeroko pojętym zarabianiu w internecie. Ze swojej strony mogę zaproponować: - umiejętności z zakresu SEO/SEM - 10 lat w branży - zaplecze w postaci ok 20 sprawdzonych link builderów (podwykonawcy) - bazę z miejscami na linki - fora, profile, napy, profile, art sponsorowane itd (kilkadziesiąt tyś miejsc) - swoje zaplecza SEO - strony, blogi, fora, portale - swoje grupy i strony na FB - łącznie 442511 użytkowników Szukam osób które mają doświadczenie w innych tematach i szukają tego co mam ja. W grę w chodzi nowy projekt, przejęcie aktualnego projektu (np dropshipping), ewentualnie wymiana usług, interesuje mnie: - wymiana linków na stronach - pomoc przy FB ads - pomoc przy spieniężeniu ruchu na grupach FB - poszerzenie wiedzy na temat afiliacji - wymiana doświadczeń przy black hat - grafik komputerowy / wykonanie banerów Jesteś zainteresowany - zapraszam do wysyłania wiadomości prywatnych RE: Szukam osób do współpracy - Hybrid1990 - 14-05-2020 22:15 Przecież pisałem ci wczoraj że taki temat masz założyć w dziale Zlecenia. Dział Dyskusja o Zarabianiu to nie miejsce na ogłoszenia. Nie przenoszę, bo nie masz wymaganych minimum 50 postów. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |