Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Szybki zarobek do wieczora - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Szybki zarobek do wieczora (/Temat-Szybki-zarobek-do-wieczora-167926)

Szybki zarobek do wieczora - gregorio90 - 13-05-2020 13:31

Potrzebuję zarobić do wieczora 50 zł ktoś ma jakiś pomysł , sugestie, propozycje ? Będę wdzięczny.

RE: Szybki zarobek do wieczora - mojnick69 - 13-05-2020 20:33

postaw u buka na coś

RE: Szybki zarobek do wieczora - gregorio90 - 13-05-2020 21:12

Postawiłbym ale min wpłata 1 zł a na koncie bankowym mam 87 groszy eh

RE: Szybki zarobek do wieczora - Noizzyy - 13-05-2020 21:17

(13-05-2020 21:12)gregorio90 napisał(a):  Postawiłbym ale min wpłata 1 zł a na koncie bankowym mam 87 groszy eh

Pożycz od kogoś na dziś. Zarobisz z jakiejś akcji promocyjnej Bitwala czy coś to oddasz

RE: Szybki zarobek do wieczora - gregorio90 - 13-05-2020 21:19

Właśnie próbowałem ale ciężko niestety pozostaje tylko właśnie buk ale tej zetki brakuje jak pech to pech

RE: Szybki zarobek do wieczora - radek0389 - 13-05-2020 21:31

Już to widzę jak z 1 zł robisz 50 zł u buka, musiałbyś trafić kurs 50, duży fart. Ogólnie zarabianie online to nie taki hop siup, pstrykasz palcami i wpada kasa na konto. Wymaga to czasu, nauki, często inwestycji itp. Spójrz na SB na forum, mamy tam kilku specjalistów od SEO czy programowania zmieniających pracodawcę jak rękawiczki, ścisły światowy top w branży, a jak przychodzi co do czego to w swoim dzienniku jeden z drugim dolara nie potrafi zarobić.
Nie jest tak prosto jak się wydaje.
Ogłoś się, że np. założysz konto bankowe z czyjegoś refa, on zgarnie większą prowizje za ciebie za x dni a tobie odpali % od ręki.

RE: Szybki zarobek do wieczora - gregorio90 - 13-05-2020 21:38

Wiem ale w sumie mam całą noc aby coś ugrać

RE: Szybki zarobek do wieczora - Hybrid1990 - 13-05-2020 21:50

(13-05-2020 21:17)Noizzyy napisał(a):  Pożycz od kogoś na dziś. Zarobisz z jakiejś akcji promocyjnej Bitwala czy coś to oddasz

Pora się doinformować - prośby o pożyczenie pieniędzy na forum są zakazane i karane warnem, również osoba która pożyczy komuś, może dostać ostrzeżenie.

A panu gregorio90 życzę powodzenia, idź być cwany gdzie indziej.

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.