Bitsafe - 10€ za rejestracje z KYC - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206) +--- Wątek: Bitsafe - 10€ za rejestracje z KYC (/Temat-Bitsafe-10%E2%82%AC-za-rejestracje-z-KYC-167893) |
Bitsafe - 10€ za rejestracje z KYC - Maciu82 - 10-05-2020 20:51 Bitsafe to kolejny już internetowy portfel. Czysty link http://www.bitsafe.com reflink: https://my.bitsafe.com/invite-registration/2xsAB0 1.Zarejestruj się - tradycyjnie bonus dla korzystających z refa 2.Potwierdź numer telefonu. 3.Zaloguj się przejdź do weryfikacji w aplikacji. Zeskanuj kod. 10€ za rejestrację z KYC i za polecenie również 10€ Sprawdzam - więcej informacji wkrótce. RE: Bitsafe - 10€ za rejestracje z KYC - Pablo1878 - 10-05-2020 21:00 Konto założyłem dzisiaj ale nie odbyło się bez problemów. Weryfikacje przechodziłem 10 razy i odpuściłem. Po kilku godzinach przyszedł e-mail, że konto zweryfikowane. Wszystko super ale bez bonusu. Zobaczymy jutro co z tego będzie. RE: Bitsafe - 10€ za rejestracje z KYC - Kokarda - 11-05-2020 01:41 Nie wiem czy to prawda, znalezione na Facebooku. Ostrzegamy przed rejestracją w Bitsafe! Nie zakładajcie kont a tym bardziej nie róbcie weryfikacji KYC! 1. Brak informacji zwrotnej o przesłanych dokumentach oraz ciągle aktywny guzik do weryfikacji KYC i przesłania ponownie dokumentów... 2. Ostatnia aktualizacja aplikacji 23 kwietnia 2020 - poważna firma już dawno by to naprawiła 3. Całe 1.5 gwiazdki w ocenie użytkowników w sklepie play 4. Ich FanPage na FB aktualizowany był ostatnio 23 września 2019 - to akurat możliwe, że ktoś założył na ich dane ale mimo wszystko ten punkt musi być na liście 5.Brak konkretnych informacji o nich w internecie 6. Ich zapis w polityce prywatności dotyczący tego że usługodawca może wykorzystywać wasze dane udostępniając je innym podmiotom w celach marketingowych (5.1.10) 7. Adres który widnieje na ich stronie doprowadzi was do Verotel Merchant Services B.V a opinie ludzi, którzy mieli z nimi styczność zamieszczamy w screenach(Opinie w google, jest ich więcej..): DANE, KTÓRE IM UDOSTĘPNIACIE MOGĄ BYĆ WYKORZYSTYWANE PRZEZ OSZUSTÓW {!} Na grupach widzimy całą masę osób promujących apke Bitsafe, która wygląda zbyt podejrzanie.. A jeszcze więcej osób wchodzi w to bez zastanowienia i wysyła to kolejnym... Udostępnij gdziekolwiek na grupie ten post by zatrzymać te kopalnie dowodów..... RE: Bitsafe - 10€ za rejestracje z KYC - Maciu82 - 11-05-2020 12:23 są osoby, które raz wprowadzily dokumenty i juz później nie miały tej mozliwosci bo oczekiwaly na weryfikację. U mnie po zaladowaniu dokumentow wyskakuje info ze musze skontaktowac sie z supportem co tez uczynilem. Zobaczymy co odpowiedzą. Będę informował. i jeszcze takie info: "Bitsafe Payments is a registered trade name of Verotel Merchant Services B.V., an Electronic Money Institution regulated and supervised by the Dutch Central Bank. 2019 © All rights reserved, Bitsafe - Netherlands" RE: Bitsafe - 10€ za rejestracje z KYC - Matoro132 - 11-05-2020 16:00 Zarejestrowalem się ale nie robilem kyc. Mi tak samo to smierdzi walem. Niby bank a nie ma zadnych wzmianek w regulaminie jaka jest prowizja za korzystanie z konta, za przelewy itp. Jak na bank to regulamin i polityke maja niezbyt rozpisana. Brak szczegolowych informacji nawet o proframie referencyjnym. RE: Bitsafe - 10€ za rejestracje z KYC - trybulski - 11-05-2020 20:20 Bank elektroniczny w Niemczech. Ciekawe RE: Bitsafe - 10€ za rejestracje z KYC - Maciu82 - 13-05-2020 10:15 Otrzymałem mail, że konto zweryfikowane. Zobaczymy jak będzie z bonusem. Aczkolwiek po zaladowaniu dokumentow w aplikacji wyskakiwal mi błąd z prośba o kontkat z supportem i tak killa razy. Nie mialem wiadomości, że dokukenty załadowane i oczekują na weryfikację. RE: Bitsafe - 10€ za rejestracje z KYC - Pablo1878 - 13-05-2020 10:48 (13-05-2020 10:15)Maciu82 napisał(a): Otrzymałem mail, że konto zweryfikowane. Zobaczymy jak będzie z bonusem. Kasy raczej nie otrzymamy. Ja czekam od niedzieli. RE: Bitsafe - 10€ za rejestracje z KYC - mrpabl058 - 14-05-2020 13:07 To w ogóle powinno zniknąć z forum, jakieś szemrane 10 dolców za sprzedanie swoich danych osobowych jakiejś gównofirmie, ktora okazuje się scamem. RE: Bitsafe - 10€ za rejestracje z KYC - Maciu82 - 14-05-2020 16:55 (14-05-2020 13:07)mrpabl058 napisał(a): To w ogóle powinno zniknąć z forum, jakieś szemrane 10 dolców za sprzedanie swoich danych osobowych jakiejś gównofirmie, ktora okazuje się scamem. Jeszcze nie okazało się to scamem. Firma może okazać się lepsza niż niektóre tu polecane. Info z supportu: Dear customer, Thank you for your email. We appreciate your involvement. The Bitsafe Tell-A-Friend bonus is only paid out when both accounts are verified AND after our compliance team has approved the referral. As soon as this has been completed the bonus will be added to both accounts. I hope this information has been useful to you. Should you have any other question please do not hesitate to contact us again. |