![]() |
Hiro - Darmowe Vouchery do Amazon - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +---- Dział: Zarabianie na Telefonie (/Forum-Zarabianie-na-Telefonie-446) +---- Wątek: Hiro - Darmowe Vouchery do Amazon (/Temat-Hiro-Darmowe-Vouchery-do-Amazon-167844) |
Hiro - Darmowe Vouchery do Amazon - Stachu - 06-05-2020 14:13 Siema! Przedstawiam wam aplikacje Hiro. Firma zajmuje się ubezpieczeniami domu. Nas to w sumie mało obchodzi, ważne, że dają coś za darmo ![]() Z tego co można wywnioskować za samą rejestracje (podanie imienia, numeru telefonu, maila i kodu polecającego) dostajemy Voucher do Amazona. Na Reddicie piszą, że jest to Voucher w wysokości 10£ i zostanie on dostarczony na e-mail po 3 dniach od daty rejestracji. Nic nie zaszkodzi się zarejestrować - to tylko 5 minut. 1. Klikamy w link: https://gethiro.com/ 2. Pobieramy aplikacje. 3. Rejestrujemy się. Wpisujemy imię, numer telefonu (wybierz prefiks Polska +48), adres e-mail oraz kod polecający: cez63 4. Potwierdzamy numer telefonu kodem z smsa. 5. Zakładkę „Let’s see how much you could save” przewijamy na sam dół i klikamy „Check my discount”. 6. „Zdrapujemy” naszą nagrodę, która jest na razie opisana jako Mystery Box i „nie wiemy” co jest w środku. Dowiemy się po 3 dniach. Jak opisują w regulaminie: „What’s in a mystery box, I hear you cry? Well, well. It could be AMAZON VOUCHERS. It could even be a MANSION full of PUPPIES. *It’s not a mansion full of puppies.” Oczywiście cokolwiek to znaczy ![]() Śpieszcie się, nie wiadomo dla ilu osób jest promocja. Aplikacja jest świeża, więc póki jest mało użytkowników rejestrujcie się! RE: Hiro - Darmowe Vouchery do Amazon - imsergio - 06-05-2020 15:35 dostałem 5 euro na amazona ... zobaczymy co dalej Hiro - Darmowe Vouchery do Amazon - Stachu - 06-05-2020 15:42 (06-05-2020 15:35)imsergio napisał(a): dostałem 5 euro na amazona ... zobaczymy co dalej Tak? Dostałeś już maila czy po zdrapaniu już było widoczne? Ja mam „wygrane” ciastka i bile. Wiem, że ciastka oznaczają mystery box, a bile prawdopodobnie nic (ale już do nich napisałem z zapytaniem). Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: Hiro - Darmowe Vouchery do Amazon - Kokarda - 06-05-2020 15:53 Poszlo z refa RE: Hiro - Darmowe Vouchery do Amazon - Hattrick - 06-05-2020 16:25 po wygraniu 5 funtów jest niżej adnotacja "only valid for residents of UK & Ireland" RE: Hiro - Darmowe Vouchery do Amazon - Kokarda - 08-05-2020 16:45 Jak ktos wydrapal ciastko to dostal wzamian przepis na ciastak ![]() ![]() Hiro - Darmowe Vouchery do Amazon - Stachu - 08-05-2020 18:53 (08-05-2020 16:45)Kokarda napisał(a): Jak ktos wydrapal ciastko to dostal wzamian przepis na ciastak U mnie 10 ciastek także promocja udana hahahaha Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |