Monetyzacja strony - pomoc - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Monetyzacja strony - pomoc (/Temat-Monetyzacja-strony-pomoc-167810) |
Monetyzacja strony - pomoc - osk4rr - 04-05-2020 17:38 Hej, posiadam strony internetowe na bezpłatnych szablonach WP pod pewną niszę. Generuję bardzo duży ruch i spore zarobki poprzez gotowe programy ale chcę spróbować z sub sms. Potrzebuję dodać sub sms pod konkretny przycisk na stronie. Klient klika przycisk i wtedy wyskakuje mu info co ma zrobić żeby przejść dalej. Czy jest to możliwe? Jeśli tak to w jakim serwisie? Działam na firesub i mylead. Z góry dziękuję za pomoc RE: Monetyzacja strony - pomoc - Dante_/ - 04-05-2020 18:20 @[osk4rr] W obydwu sieciach masz opcję zablokowania treści na stronie: FireSub - Gateway MyLead - Content Locker RE: Monetyzacja strony - pomoc - osk4rr - 04-05-2020 18:38 (04-05-2020 18:20)Dante_/ napisał(a): @[osk4rr] W obydwu sieciach masz opcję zablokowania treści na stronie: Wiem ale nie chce content lockera na cala strone od razu. Chce zeby wyskoczylo okienko jak klient kliknie dany przycisk na stronie. Jest taka opcja? RE: Monetyzacja strony - pomoc - Dante_/ - 04-05-2020 18:51 @[osk4rr] To jest kwestia skryptu, ale możesz zrobić to w inny sposób, a dokładnie to tak, że naduszenie przycisku spowoduje przekierowanie na podstronę i na tej podstronie będzie Content Locker. @Edit Możesz poprzeglądać zagraniczne fora odnośnie "Content Locker load on click". |